Golcün olmazsa...

Beşiktaş, Alanya karşısında aldığı galibiyeti perçinlemek ve tesadüfi olmadığını göstermek için Ankaragücü maçını büyük bir fırsat olarak görüyordu. Üzerindeki sıkıntıyı atmak ve seri adına baskılı da başladı. Oyunun genelinde topa hakim olma adına herşeyi yaptı. Bugüne kadar en fazla pozisyona girdiği maçtı ama işbitirici bir golcüsü olmadığı için Galatasaray ve Trabzonspor'un kazandığı hafta önemli bir 2 puan bıraktı. 

Beşiktaş iyi oynuyor gibi gözüktü ama Ankaragücü kilidini açacak oyuncusu olmadığı için başkent ekibinin savunmasının önünde didindi durdu. Kanatların da çalışmaması siyah beyazlılara adeta set çeken Ankaragücü'nün işini kolaylaştırdı. Sarı lacivertli takım zaten gücünü bildiği için iyi kapanıp Orgil ile gol arayan bir takım. Bunu bilmeyen yok ama Beşiktaş kenar yönetimi bunu çözecek önlemler alamadı.

Abdullah Avçı doğrusunu yaparak Laicj'i kenara alıp geçen haftanın konuşulan ismi Diaby ile başladı. Burak 'in arkasında gizli bir santrafor olarak başlayan Diaby ne açıdır ki maçın 2 en net pozisyonunu inanılmaz bir şekilde harcayıp belki de takımını galibiyetten etti.  Beşiktaş aslında rakibinin de izin vermesiyle topa çok sahip oldu ama eksiklerini yine gösterdi. Savunmada yine uyumsuzluk orta alan ile ileri uç arasındaki kopukluk hepsi göze çarpıyordu. 

Anlaşılan Beşiktaş bugün de gösterdi ki özellikle ligin ilk yarısında mehter takımı gibi bir ileri iki geri gidecek.  Sezon başından beri hucüm anlamın da sıkıntı vardı. Laijc'i n formsuzluğu Burak 'in sakatlığını üzerinden tam atamaması üstüne üstlük inatla yönetimin santrafor almaması durumu bu hale getirdi.

Beşiktaş Alanya'yı yenmesine rağmen iyi değildi bugün biraz canlılık ve pozisyon zenginliği vardı onda da Ankaragücü'nün izni vardı.  Bu sonucun çok bahanesi olamaz rakibin parasızlıktan transfer tahtasını açamamış hadi onu da geçtim son bölüm de 10 kişi kalmış , Beşiktaş 'in ne yapıp yapıp derbi öncesi galip gelmesi lazımdı.

Bunu yapamadılar . Şimdi önce Braga sonra daha da önemlisi Galatasaray macı var bu iki maç iki kulvarda daki rotayı belli edecek bakalım neler olacak göreceğiz ...

KARTAL YİĞİT - ASİSTANALİZ.COM

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI