Güneş izin vermedi

Şampiyonlar Ligi gururunu yaşatan bir takım olarak Beşiktaş için belki kupa 2. planda kalabilirdi ama Şenol Güneş’in bu sezon bu kupada iddialı olmak istediği sonradan yaptığı değişikliklerle kendini belli etti.

Aslında Beşiktaş, Kasımpaşa maçının bir benzerini oynadı Gençlerbirliği’ne karşı. İlk yarıda daha tempolu daha ileriyi düşünen bir görüntü vardı ama çok üretkenlik yoktu. Golü de erken buldular ama ikinci 45’e Gençler’in belki de sert ve inanılmaz baskısını beklemediklerinden çok top kayıpları ve ikili mücadele zayıflığı ile oynadılar. Bu bölümde Gençlerbirliği tamamen kaleyi düşündü. Beraberliği buldular öne bile geçebilirlerdi.

Ancak Güneş, Talisca ve Oğuzhan hamleleri ile ibreyi tekrar kendilerine çevirdi. Gerçi gelen 2 gol de biri penaltı biri kaleci Hopf’un hatasından oldu ama ister istemez iki kaliteli ayağın girişi Gençler’i telaşlandırdı.Böylesine maçlar da dengesiz oyun normal ama Beşiktaş bunu lig de de oynamaya başladı. İşte sıkıntı bu ama kadronun zenginliğine bakıldığında bir panik havası olmaması gerekiyor.

Love dün kulübedeydi. Love’ın gelişi Negredo’yu ister istemez tedirgin etmiş. Bir penaltı golü attı ama girdiği pozisyonlarda ise acemi bir genç santrfor gibiydi. Sanki o da Love yavaş yavaş formasını kapacak diye kendini hazırlamış bir havadaydı. Bu sonuçtan sonra Siyah-Beyazlılar turu alma yolunda büyük adımı attılar. Başkent’te artık kendilerini zorlamadan işi bitirirler diye düşünüyorum.

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI