100 defa Beşiktaş!

Avrupa Ligi' ne erken veda eden Beşiktaş, kendi sahasında Denizlispor'u zor da olsa yenmeyi başardı.

Başardı diyorum çünkü, Beşiktaş ve Avcı birarada olamaz!

Son dört senenin saldıran Beşiktaş'ından kendi sahasında bile kazanmayı bırakın rakibine baskı kuramayan Beşiktaş'a nasıl geçtik, anlaşılamıyor!

Adem bitmiş, Oğuzhan zaten yok. Sanırım ikisi de aynı suyu içip aynı yemeği tadıyorlar. Lider vasıflarından faydalanalım derken sahada nasıl kaytarilip nasıl umarsız kalınır orneklemelerini sergiliyorlar.

Yok olmuyor, zaten olmaz da. Avcı ile bu aşı tutmaz kardeşim. Yol yakınken gitsin diyeceğim ama o da ayrı bir dert. Birisi alsın hocayı kimin hocası olduğunu anlatsın. Ev ödevi versin, 100 defa yazsın, Beşiktaş diye.

Hoca böyleyken, sahada ki hakem hocasına ne demeli! Yahu neredeyse savcılık işlem başlatacakken Diaby' e yapılan suikast girişimine nasıl kayıtsız kalırsın. Peki, VAR hakemleri o anda ne izliyorlardı, acaba ekranda "hadi çocuklar uykuya" yazısı mi çıkmıştı?

Sayın Çebi ve yönetimi işiniz çok zor! Parasal güç yakalamak için sportif başarı beklerken bir de Hoca'nın takıma Başakşehir muamelesine katlanmak çok zor...

Kazanan Beşiktaş ama gelecek umutsuzluk dolu!

Nedim Güngör 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI