Bravo Fikret Orman!

Yılın geride kalan kısmında büyük hayal kırıklığı oluşturan Beşiktaş, Konyaspor karşısında kenarda tutulan Kagawa ile üç puana ulaştı.

Hücum gücü çok zayıflayan rakibi karşısında iki defa öne geçip iki defa yakalandı siyah beyazlılar!...

Milli takımın hocasını takımın başında tutan Beşiktaş yönetimi, bundan sonraki dönemde olacak tepkilerin de sorumlusudur. 

Şenol Güneş ise yönetimin dirayetsizliğinin kurbanıdır!.

Sahadaki yanlış tercihleriyle şirazesinin kaydığı belli olan hocayı ısrarla takımdan göndermeye cesaret edemeyen Fikret Orman, senenin kaybolmasının en büyük sorumlusudur.

Maçın son dakikada kazanılmasına rağmen sevinç yerine protesto devam ediyorsa yönetim bir kerecik de olsa oturup düşünmelidir!

Medya önünde karşılıklı mesajlaşmalarına bir türlü son veremeyen be özellikle kulübün çalışanını göndermekten korkan Fikret Orman, eserinle övünebilirsin!

Bu kadar tartışılmana rağmen halen dağa koltuğa oturuyor olman ise anlaşılır gibi değil!

Ancak ne yaptın ettin; taraftarın Şenol Güneş’ten nefret etmesini becerdin. Beşiktaş tarihinin en başarılı hocasını, kendi beceriksizlik ve hatalarınıza kurban ettiniz ki; Şenol Güneş’te yaptıklarıyla farkında olmadan çanak tuttu!

Konya maçından değil diğer maçlardan da üç puan alsanız sezon sonunu beklemeden gidin, mümkünse oyların mahkemelik olduğu kongrede aday bile olmayın.

Yönetim İstifa!...

NEDİM GÜNGÖR

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI