Dik Dur, Cehennem Donuyor

Ligin belkide en iyi oynayan iki takımının maçında kazanan siyah beyazlılar oldu.

Göztepe takımı Şenol Güneş tedrisatından geçen Tamer Tuna'nin ve de harika taraftarının etkisi ile karşısında Avrupanın gözdesi Beşiktaş olsa da asla oyunundan taviz vermedi. 

Beşiktaş 'ta ise Monaco maçında kesik yiyen Talisca, kulübenin havasından rahatsız olmuş ve "bir daha kulübeye dönmek istemiyorum" dercesine oynadı. Gol attı ve attırdı.

Tolgay ben bu takımın yöneticisiyim havasında ve hakkını vererek oynuyordu ve oynamaya da devam etti. Tolgay için Oğuzhan'dan büyük deniyor ki bana Oğuzhan neden küçük olduğuna baksın. Tolgay, Pirlo'nun Juventus'taki başbakanlığını Beşiktaş 'ta yapıyor. Bu yıl sadece bireysel yeteneklerle maç kazanırken, Tolgay'in takıma monte olmasıyla sistemsel oynamaya başladı.

Babel için ayrı bir satır yazmak gerekir ki, Şenol Güneş 'in bu sene ki yıldızıdır. Bir tankın yılan gibi kıvrılıp karşı cephe içine sızıp bombayı bırakmasının adı oldu Babel.

Bazıları dik durmaya çalışıp yerde olduğunu farkederken, bazıları da cehennemi dondurmanın derdine düşmüşken Beşiktaş sadece ama sadece işine bakıyor. Masayı da sahada yeniyor. Simdi ki planlari nedir bilmem ama sıradaki gelsin.

Nedim Güngör 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI