Efsane geri döndü

EFSANE GERİ DÖNDÜ 


Futbol sevdalısı biri olarak hem maçın hem de ligin ilk yarısının bir hafta erken de olsa bitmesine bu kadar sevineceğimi sanmıyordum.


Efsane geri döndü desek yeridir!


Tansiyon aleti, dil altı hapı ve huni....


Beşiktaş, son dönemde iyi bir futbol oynamıyor. Sadece ayağında top tutarak oynuyormuş gibi yapıyor ki futbol bir sonuç oyunudur. Çok pas yapana ya da çok koşana ekstra bir ödül verilmiyor ancak çok pas yapan Beşiktaş geçtiğimiz yılda ki kadar koşmuyor.


Defansta nasıl bir kurgu göreceğimizi artık tahmin edemez olduk. Sezon başında yapıla(maya)n transferler, bugün takımın kaderini olumsuz yönde etkiledi.


Maça gelecek olursak, Beşiktaş bugün galibiyeti hak etmedi. Derme çatma bir kadro ile sahaya çıkan ve oyunu asla çirkinleştirmeyip haddini bilerek oynayan G.Antepspor'a ve de Beşiktaş'ın delisi Yen'i takımının İbrahim hocasına sonsuz tebriklerimizi iletelim. Yalandan yere pas yapıp top tutmak yerine Beşiktaş'ı zaaflarını akıllıca kullanan G.Antepspor belki galip de gelebilirdi. 


Beşiktaş'ta lider oyuncu YOOOOOOOKKKKKK, diye diye dilimizde tüy bitmeyi bırak lal olduk neredeyse. Olmayan bir penaltıda, olmayan bir penaltıcı kullanınca kaleci Gökhan, gole izin vermedi.


Devre arası geldi ve Beşiktaş'a 3-4 transfer şart. Akıllıca hareket edilirse ve Şenol Güneş de eski formunu yakalarsa ikinci yarıda özlenen Beşiktaş'ı görebiliriz. Günü kurtarmak için transfer yapılacaksa tansiyon aleti, dil altı hapı da yetmez maçları hastanede yoğun bakımda izleriz. 


Not: Şafak Malatya'nın müjdelediği yeni transfer Eto'o, Aboubakar ile iyi bir ikili oluşturacaktır. 


Nedim Güngör

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI