Geyik Yapmayın!

Her hafta rakiplerin altın tepside önüne getirdiği şampiyonluk şansını elinin tersi ile itmek Şenol Güneş ve öğrencilerinin alışkanlığı haline geldi.

Malmö maçında yaptığı saçma sapan hareket sonucu kırmızı kart gören Quaresma’nın kadroda yer alması açıklanabilir bir durum değildi.

Maç gitti ve geldi, berabere bitti.

Trabzonspor’un yaptığı radikal hamleleri Beşiktaş’ta yapacak yönetim ve teknik heyetin yapmaya yürekleri yetmiyor!

Burak ve Onur kadro dışı bırakıldıktan sonra bordo mavililerin çehresi tamamen değişti.

Beşiktaş yönetiminin bunu yapabilecek basireti olduğuna inanmıyoruz. Şenol Hoca da sorumluluğu üstüne alıyor ama sorumsuzlara meydan veriyor. Peynirle laf gemisi yürümüyor...

Şimdi çıkıp da “golcü yok”, “golcü olsaydı puanlar alırdık” diye kimse masal okumasın.

TFF ve hakemleri kimse bahane etmesin.

Beşiktaş’ta oyuncu değişikliği olmuş ve Gurur çıkıp ruhsuzluk girmiş. Ne yazık ki hoca çıkarmıyor, yönetim de kafayı kuma gömmüş durumda!

Oyuna sonradan giren Caner ve Gökhan Gönül’ün amatörlüğü Quaresma ve Lens’in en profesyonel halinden bin kat evladır.

Takımda kaptan yok. Birinci kaptan Tolga hep yedek, ikinci kaptan Necip bir var bir yok, Oğuzhan yerlerde, Atiba ne olacağı belli değil. Bu nasıl bir idari sistemdir?

Şapkayı koyun önünüze sabahtan akşama, akşamdan sabaha düşünün. Faturayı da irsaliyeli gönderin. Şenol Hoca’ya göre burası işletme değil ama hocam neden para alıyorsunuz diye soralım ya da parasını alamadığı için Pepe neden gitti?

Fikret Orman ve ekibi başarılı sonuçlarda ortaya çıkmak yerine sıkıntılı dönemde de bir zahmet ortaya çıkıp gereğini yapsınlar. Sadece transferde selfie yapmakla ya da eleştirilerde klişeleşmiş “yanan ev” geyiğini ortaya atmakla başkanlık olmuyor!


Nedim Güngör

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI