Metin olun!

Günlerdir maçın yayını için uğraşan taraftar son saate girildiğinde yayıncı belli olunca sevindi çünkü, aşık olduğu takımını izleyecekti.

Maç başladı ancak, son dakikada yapılan yayın anlaşmasının azizliği ekran başındakileri izleyemediniz dakikalar için üzülmesine sebep oldu. Bilmiyorlardı ki sahada istemeyen, mücadele etmeyen bir Beşiktaş vardı!

Peki son döneme damga vuran Beşiktaş’ın bu duruma gelmesi izah edilebilir mi? 

Oğuzhan’ın sadece sırtında 10 numaralı bir forma var. Sadece 10 numaralı bir forma sahaya koysanız içinde oyuncu olmadan maç içinde iki hareket bir asist girişimi yapar. 

Tolgay ise Oğuzhan’dan aşağı kalır yanı yoktu. 

Bu takım bas bas bağırıyor bir çilingir alın diye. Otunu çözen veya açan bir oyuncunun eksikliği aynı bir insanın ihtiyacı olan nefes gibi.

Hoca için diyecek sözüm yok. Parlatıyor satılıyor ancak, yerine kimse yok. Önder Özen geldi gitti, altyapıdan Gökhan Keskin gitti. Serkan Rençber geldi o da gitti.

 Peki bu durumdan Metin misiniz? Ya da Metin-liğiniz hiç mi gitmiyor ya da gitmeyecek?

Böyle devam ederseniz son dakikada göndermeye çalıştığınız oyuncular da sizi kurtaramaz.

Seçim mi?

Şu duruma Metin olup da Güldürmeyin....

Nedim Güngör

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI