Soru işaretleri

Ligin ilk yarısını çöpe atan Beşiktaş, Akhisar deplasmanında üç gollü galibiyet almasına rağmen çok soru işaretleri bıraktı!

İki yeni transferini ilk onbirde sahaya süren Şenol Güneş, “inadını” yedek kulübesine çekti.

Mirin, ayağına hakim ve zamanla daha iyi olacak.

Burak ise uzun zamandır oynamamanın verdiği sıkıntıyı yaşadı.

Beşiktaş belki gayretliydi ama çok aksayan bir orta sahası vardı. Mücadelesine hayran olduğumuz Medel, orta sahada çok sırıtıyor. Ne yazık ki bu takımın orta sahası için bir alternatif konumuna düşmüş durumda.

Orta saha böyleyken, Caner’in kanadında bulunan maden Akhisar’ın iştahını kabartmış olacak ki, bırak 60 metreden atmayı İstanbul’dan  bile arkaya top atsa Caner müdahale edemezdi. Bir ara Caner arkaya bırakmadığı topu özür dileyerek teslim edecek sandım.

Maçın sonuna doğru ise yedek kulübesinde oturan Şenol Güneş’in “inadı” oyuna girdi. Aksayan orta sahaya ve kanatlarda bulunan madene rağmen müdahale etmedi.

Sonuç olarak Beşiktaş, üç gollü galibiyete rağmen kalesinde çok pozisyon verdi. Bunun mutlaka çözülmesi gerekir. Aksi halde dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olunur.

Nedim Güngör

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI