Teşekkürler Beşiktaş

Şampiyonlar liginde yapilamayanlari yaptıktan sonra dünya devine denk düşen Beşiktaş, eksik kaldığı maçta ağır yara aldı.


Grupları namağlup bitirip yenilmeyen Beşiktaş, en fazla puan alan Beşiktaş maalesef B.Munih karşında iyi başladığı maçı kötü bitirdi.


Atiba'nin saçma sapan bir geri pası sonrasında Vida kırmızıyı görünce on kişi kalmasına rağmen Love ile mutlak golü kaçırdı. Maçın iki kırılma anını kısa sürede yaşadı.


Söyle bir oyunda hicbir halde Oğuzhan akla gelmiyorsa, kaptanlık yapan bu oyuncunun biraz kendi kendine düşünmesi gerekir.


Hocanın tüm planları kırmızı sonrası alt üst oldu ancak, formsuzluğu da devam etti. Değişiklikler ve zamanlamada sıkıntılar vardı.


Sonuç olarak Avrupa serüveni bitti ama bu sene yaşattıkları ömre bedeldi Beşiktaş'in. Bir de bunu cekemeyenler var. En basit tabirle kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş atasözünü ortaya atalım. 


Kim ne derse desin şu ekonomik ortamda önemli olan ligi kazanmaktır. Bu nedenle toparlanıp cekemeyenlere ders vermesi gerekir. Besiktasin rakibi B.Munih değil ancak, artık bu seviyelere alışmaya başlayan bir Beşiktaş var. Ülkesinde ise şampiyon dediğinde şampuan anlatımları dikkate almamak lazım.


Sonsuz teşekkürler Beşiktaş...


Nedim Güngör 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI