Yabancı var!

Hafta içi UEFA Avrupa Ligi maçına bedenen gidip oynayıp, ruhen hiçbir şey yapmadan geri dönen Beşiktaş zar zor eline geçen galibiyet fırsatını değerlendiremedi.

Konyaspor karşısında yenil durumdan eksik olmasına rağmen maçı kazansaydı dahi Beşiktaş’ın çok ciddi sorunlarının olduğunun üstü kapatılamazdı!

Şenol Güneş çok büyük hatalar yapıyor ve bu yadsınamaz bir gerçek ancak, kapıt üzerinde olan VAR olmayan yönetimin desteğinden mahrum bırakılıyor. Takımın başına geçtiği günden itibaren siklet atlatan hocaya rağmen, yönetim takımı kalite anlamında küme düşürdü!

Oğuzhan ve Tolgay şu maçta eksik kalınmasına rağmen düşünülmüyorsa bir zahmet şapkayı önüne koyup kendileri düşünsünler!

Türkiye’de oynadığı diğer takımlarda Beşiktaş’ta ki kadar sahiplenilmeyen Caner ise sanırsın paraşütü açılmayan uçak yolcusu gibi performansını dibe çakıyor. Caner böyle olacaksa Adriano iyileşene kadar formasını sahaya koyun Caner’den daha faydalı olur.

Beşiktaş kazandığı maçlarda ilk yarıları çöpe atıyor ve ölümü gösterip sıtmaya razı getiriyor. Takımda bir sıkıntı var ve hoca da bunu bir türlü çözemiyor. 

Quaresma bu takımda artık hamle oyuncusu olur. Ayıp olur diyorsanız eğer, ayıbın nerede olacağını gidin birilerine sorup öğrenin.

Pepe ve Gökhan Gönül’ün bu özverilerini görüp de Quaresma’nın kişisel ihtiraslarını kimse çekemez!

Beşiktaş’ın kişisel beceri mahkumiyetinden mutlaka kurtulması gerekiyor. Koskoca Beşiktaş, kişilere mahrum kalmamalı!

Misafirperverliği ile meşhur ve hoşgörü merkezi olarak bilinen Konya’da Beşiktaş U-21 takımının uğradığı saldırının tartışılacak bir tarafı yoktu.

Maçın hakemi için VAR demeyin yoktu! Ekranda gidip incelemesine rağmen yapılan hata çevirilemiyorsa bu artık hata olmaktan çıkmıştır. VAR sistemi, hikaye yazmaya çalışanların olduğu Riva’da kontrol ediliyorsa bunun adı “körler sağırlar birbirini ağırlar” olur. Yabancı hakem olmadı ama YABANCI VAR uygulaması düşünülmeli, tabii ki hikaye yazanların işine gelirse.

Son olarak metal yorgunluk bahanesiyle kongreye gidip yeni yönetim oluşturan Fikret Orman, bir zahmet Beşiktaş ile başkan olarak ilgilensin. Medyada vuranlar, masada kuranlar, sahada doğrayanlar için bir zahmet gereğini yapsın. Yapmıyorsa niyet başka deriz!

Nedim Güngör

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI