Beşiktaş'ın bankosu Medel

Beşiktaş’ın yeni sezon öncesinde ikinci etapta Avusturya’da yaptığı 9 günlük hazırlık dönemini yakından takip ettik. Bana göre ön plana çıkan isim, Gary Medel oldu. Takımın jokeri. Hırsından çift kale ve maçlarda agresif. Kartlardan uzak durmalı. Çalışkanlığı ile artık takımın bankosu.

İşte diğer isimler ve son durumları;

Tolga: Birinci kaleci olma yolunda. Yeni sayfa açtı. Normal idmanlar dışında salonda özel çalışmalar yaptı.

Gökhan G.: Tecrübesini iyi kullandı. Hiçbir çalışmayı kaçırmadı. Alternatifsiz olmasına rağmen iyi hazırlandı.

Dorukhan: Orta alan, sağ bek ve sağ açıkta denendi. 40-50 metreye isabetli paslar attı. İşi zor.

Necip: İyi niyet ve çalışkanlığı ile öne çıkıyor. Saha içinde güçünü çok orantılı kullandı. Bunlara bir de yatarak müdahaleyi ekledi.

Fatih: Genç oyuncu boşuna zaman kaybı yaşıyor. Atınç gibi banko oynayacağı bir takıma gidip oynamalı. Maç eksiği sıkıntı.

Caner: Kafa ve fizik olarak en iyi durumda olanlardan biri. Sürekli konuşması artısı. Sürekli duran top çalışması dikkat çekiciydi.

Adriano: Takıma geç katılmasına rağmen aynı çizgide. İdmanlarda hep en önde. Tecrübesini takım arkadaşları ile hep paylaşıyor.

Tolgay: Transfer tekliflerine kulaklarını tıkamış sadece futboluna bakıyor. Guti ile final vuruşlarını geliştirme adına çok çalıştı.

Lens: İstemesine rağmen bir türlü beklenen patlamayı yapamadı. Fizik olarak da daha tam hazır değil. Şans bulması zor.

Gökhan Töre: Çok istekli ve arzu dolu. Ancak hala daha ağrıları devam ediyor. Maç temposunu ne kadar kaldırır bilinmiyor.

Babel: Transferi öne çıktı. Gitti gidiyor derken, şimdilik takımda. Sinirli görülmesine rağmen, çalışmalarını hiç aksatmadı.

Mustafa: Müzmin yedek bildiğiniz gibi. Sorun yapmadan takımın içinde. Takas için yine ismi geçenlerin başında geliyor.

Love: Bir türlü dikiş tutmadı!.. Henüz vasatı aşamadı. İstekli olmasına rağmen beklentilere cevap veremeyip sinirleniyor.

Larin: Santrfor rolünde ama sürekle kanatlara kaçıyor. Larin sol kanatta oynamaya daha istekli gibi. Zira final vuruşları zayıf.

Negredo: Yalnız ve istenmeyen oyuncu. Sadece işine bakıyor. Çift kalelerde çok gol attı. Son maçta girer girmez attığı gol morali oldu.


ORHAN YILDIRIM

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI