Ghezzal, Lens Olmazsa...

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, şanslı hoca. Yönetim; kimi istediyse aldı. İstemediğini gönderdi. Hocanın tam keyfi yerine geldi derken, yabancı kuralına takıldı. Yeni sezon öncesi yapılan planlamalarda merkez orta alanın tamamen değişimi vardı. Ayrıca çift ön liberolu sistemden teke geçmek. Yalçın’ın, Alex ile birlikte Pjaniç’i aldırması bu yüzden. Yerli olarak da, hücum gücü olan Salih ve gurbetçi Can hamleleri de öyle. Üç yerli ismin oynama zorunluluğu büyük sıkıntı yarattı. Yalçın ve ekibi 11 ve hamle isimleri konusunda kararsızlık ve zorluk yaşıyor. Öyle ki, kadro seçimi maçların bile önüne geçecek boyuta taşınacak düzeyde.

Yıldızlar parlamazsa

Ahmet Nur Çebi ve ekibinin hakkını vermek lazım. Transferde güzel işlere imza attılar. Geçmişte; Serdar Bilgili, Yıldırım Demirören, Kıvanç Oktay, Serdal Adalı, Celal Kolat ve Umut Güner’i hatırlattılar. Batshuayi, Alex, Pjaniç ve kaleci Mert doğru hamleler. Maliyetleri de oldukça makul. Bu isimlerden en iyi verimi almak teknik direktör Sergen Yalçın ve ekibinin elinde. Şu da var; kağıt üstünde ligin en iyi transferleri olan bu yıldızlar sahada parlayacaklar mı?.. İşte bu geri dönüşüm direkt takımın konumunu belirleyecek.

Ghezzal, Lens olmazsa...

Cezayirli oyuncu ile 4 yıla dayalı sözleşme yapıldı. Bu, Lens’i hatırlattı. Fenerbahçe’de kiralık oynadığı dönemde performansı ile öne çıkın Hollandalı, transferi sonrası tam tersi görünüm sergilemişti. Ghezzal, İngiltere’de kamp dönemi geçirip gelmesine rağmen, geçen yılın uzağında başladı. Yeniden gerçek kimliğine bürünüp skora katkı vermesi çok önemli. Mevcut kadro ikinci bir Lens vakasını kaldıramaz.

Orhan Yıldırım - Fanatik 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI