Güneş battı

Dün geceki maçta şunu gördük; iki takımın da başında hoca yoktu! Sivasspor, Tamer Tuna’nın ayrılığı sonrası sahadaydı. Beşiktaş’ın kulübesinde Şenol Güneş vardı. Ancak kadro tercihleri, oyuna hamleleri ile Şenol hoca da, oyuncuları gibi yokları oynadı. Şampiyonluk hesapları yapan Kartal, evinde yenilip büyük avantaj kaybetti. Sivas ise sürpriz galibiyet ile araya moralli girdi. Müthiş taraftar desteği altında maça çıkan Kartal, 11’de öne geçti. Quaresma’nın ortasında Güven kafa ile golünü attı: 1-0. Maça gol ile başlayan Beşiktaş’tan beklenti farklı galibiyete döndü. Ancak golden sadece üç dakika sonra Braz, kornerden gelen topta kafa ile skora denge getirdi: 1-1.

Orta alan işlemeyince...

İlk yarıda Ljajiç takımı bir kişi eksik oynattı!.. Atiba-Oğuzhan ikilisi vasatın altında oynadı. Babel ve Q7’ye arkada oynayan Caner ve Gökhan’dan yeterli destek gelmedi. Güneş de müdahale etmeyince, rakip kalede pozisyon üretilemedi. Bu durum da, Sivasspor’un işine yaradı.

Oğuzhan’dan hata

İkinci yarıya bu kez Sivas golle giriş yaptı. 53’te Oğuzhan’ın kaptırdığı topta Emre skoru 2-1’e taşıdı. Quaresma’nın golden sonra üst direğe takılan şutu, maçın da kırılma anı oldu. Her geçen dakika gelmeyen gol, stres ve gerilim yaşattı. Oyun disiplininden kopan Beşiktaş, gücü ölçüsünde mücadele eden Sivas’a üç puan kaptırdı.

ORHAN YILDIRIM 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI