Kaybedeni Yok

Haftanın maçında müthiş mücadele vardı. Kartal iki kez öne geçmesine rağmen, yakalandı. Karadeniz inadı tutan Trabzon bir puan ile döndü. Dev karşılaşmaya; Atiba, Oğuzhan, Quaresma ve Adriano’dan yoksun çıkan Güneş’in ekibi, gidip gelen maçta zevk verdi. Son haftaların tartışılan ismi Ersun Yanal ise bu maçta telafi etti. Önce Beşiktaş, son bölümlerde ise Trabzon net goller kaçırdı.

Talisca füzesi 

Kartal, Leipzig maçında olduğu gibi ilk dakikalarda oyunu karşı kaleye yıkmaya çalıştı. Bunu yaparken de, arkada açık verdi. Burak topu iyi kontrol etse, Trabzon maça galip başlayacaktı!.. Karadeniz temsilcisi, savunma ile orta alan arasını tamamen boş bıraktı. Bunu iyi değerlendiren Talisca, 13’de takımı öne geçirdi. Brezilyalı kendi topu ile ceza alanına yaklaşıp Babel ile paslaşıp sert vurdu, Onur topu ağlarında görebildi: 1-0.

Olcay karşılık verdi 

Beşiktaş, öne geçtikten sonra risk alıp, daha kalabalık ileri çıkmaya başladı. Tolgay-Medel ikilisi uyum sorunu yaşadı. Kaptırılan toplar ise tehlike oldu. 20’de Abdülkadir’in, ‘al da at’ dediği pozisyonda Olcay uzak direğin dibinden skora denge getirdi: 1- 1. Bu dakikadan sonra karşılıklı ataklar, mücadale, heyecan vardı sahada. Çıkan, çıkmayan kartlar. Ve herkesin beğeni ile izlediği genç yetenek Abdülkadir..

Negredo direğe takıldı 

Yorgun Cenk’in yerine Güneş’in sahaya sürdüğü Negredo çok çalıştı. Pozisyon yaratıp, gole de yaklaştı. İspanyol oyuncu üst direğe takılıp, yine gol orucunu bozamadı. Lens ve Babel’in her iki kanattan ataklara çıkması tehlikeliydi. Nitekim 58’de Talisca’nın pasında, Lens ceza alanı üstünden sert şutla durumu 2-1’e taşıdı.

Maça girdi, golünü attı 

Güneş’in Gökhan ve Cenk hamlesi oyuna olumlu yansıdı. Ersun Yanal’ın karşı hamleleri de olumlu katkı verdi. 77’de oyuna giren Rodallega, üç dakika sonra kafa ile şık gole imza atıp, yeniden eşitliği sağladı: 2-2.

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI