Kısır!

Babel yok!
Oğuzhan yok!
Atiba eh işte.. 
90 dakikayı 9.5 kişi ile oynadı Beşiktaş.
Bulgurun incesiyle salçanın doğalını metal bir kapta karıştırdığında güzel oluyor da, saha içinde olanı hiç çekilmiyor! Beşiktaş kısır! Beşiktaş isteksiz! Beşiktaş doymuşçasına oynuyor bu sene. 

Ne bir kanat organizasyonu var.  Ne orta alanda yapılan 2 ye 1 oyunları. Bursaspor’un diri ve sahada ne yaptığını bilen tavrı bunların bu kadar rahat yapılamamasında en büyük etken gibi görünse de, Beşiktaş’ın bizleri alıştırdığı üretkenliğini göremiyoruz son 3 haftadır. Beşiktaş halâ 34 yaşında Quaresma’nın yarı savruk, yarı dinamik kanat bindirmeleriyle rakip sahada etkili olmaya çalışıyor. Haftanın konusu malum, Ozan’ın ve Selçuk’un alındığı Milli takımda, Oğuzhan neden yok! Neredeyse tüm spor programlarında bunu duyuyoruz son 48 saattir. O zaman soru şu; Eğer Selçuk ve Ozan da Milli takıma alınmasaydı, o zaman da Oğuzhan’ın alınmamasına bu kadar kızacak mıydık? Eğer seçimleri Ozan ve Selçuk’un alınması üzerinden değerlendireceksek ben de kamuoyu ile hemfikirim. Ancak madalyonun diğer yüzüne bakacak olursak, son 2 senenin şampiyon takımının 10 numarası, kaptanı saha içinde bu kadar ürkek ve çekingen oynamamalı. Tolgay’ın bu kadar iyi olduğu sezonda, Oğuzhan bu gidişle kulübenin gediklisi olur.

Beşiktaş’ın neredeyse “KAMP YAPMADAN” başladığı sezona, milli arada çare bulunur mu ayrı bir tartışma konusu. Ancak su götürmez bir gerçek var ki, birilerinin Şenol Güneş’in kulağına fısıldaması lazım.. Negredo Valencia’dan.. Lens ise Sunderland kampından hazır geldi hocam..


ŞAFAK MALATYA 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI