Kompetanlar

Vur oğlum Mehmet! 

Baldır, bacak vur! 

Persie sen de vur. Omuz at. Sırta tokat. Bacağa Sarıl öyle çek! 

Yetmedi tribünlere de hareket çek. Nasılsa Beşiktaş’ı kolluyorlar. Hakikaten belli bir yaştan sonra ağza vuruyormuş demek. İşte bu ve bunun gibi sebeplerden dolayı ilk devre kaleyi bulan şutu 0 olan bir Fenerbahçe izledik. Dakikalar 11’i gösterdiğinde, kaleyi bulan şutu SIFIR olan Fenerbahçe’nin, yaptığı faul ise 5. Vodafone Arena’da bir çok Anadolu takımı oyunun belli periyotlarında Beşiktaş’a üstünlük sağladı. Darıca ve Bolu bile zaman, zaman bunu yaptı. Ama hiç birisi oyun karakteri olarak ilk devrede ki Fenerbahçe kadar aciz duruma düşmedi. Yıllardır derbilerde bu tür işlerin KOMPETANI olan Fenerbahçe yine bilindik işlere imza attı. Zaten o dakikadan sonra maçın taktik ve teknik açıdan yazılacak hiçbir kurgusu kalmadı. Sorulacak soru çok ama. 

Her maçtan sonra serbest alanda yaverleri ile tam kadro konuşan Aziz Başkan, bu maçtan sonra da kulüplere kaset gönderecek mi? 

Türk futbolunun bekası için Devlet yetkililerini göreve çağıracak mı?

Bir takımın ve tribünleri dolduran 36.000 kişinin hakkına geçen Ali Palabıyık acaba maçtan sonra rahat uyudu mu?

Tarafsız ve objektiflik kisvesi altına saklanan bir takım köşe yazarı ya da yorumcular, dün akşam yaşanan hakem rezaletini konuşacak ya da yazacak mı?

Çok isterdim Şenol hocanın Babel yerine Talisca’yı çıkartıp aslında hatalı bir hamle yaptığını yazmayı.. Ya da Tolgay’ın oyuna geç alınışını. Ama başta da söyledim ya bu yazıyı ben değil, Ali Palabıyık böyle yazdırdı.


ŞAFAK MALATYA 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI