Utandınız mı?

Utandınız mı? 
Pazar günü attığınız başlıklardan..
Yüzünüz kızarıyor mu? Cumartesi akşamının futbol katiline “Başarılıydı” dediğiniz için?
Bu takımı,bu çocukların emeğini, bu Beşiktaş'ı doğradılar, siz de göz yumdunuz. Destan öyle değil, böyle yazılır. Hakem öyle değil, böyle olunur. Öyleyse soralım kendimize; Hangisi RUS! O Rus, bu Palabıyık ise, ortada bir yanlışlık var demektir. Yerli malı yurdun malı ise, bu Palabıyık bir daha bu ligde maç almamalı. Ya o düdüğü asmalı, ya da hak edene teslim etmeli. 

Saha içinin kalitesi arttıkça, Beşiktaş’ın ne kadar iyi bir takım olduğunu bir kere daha gördük. Aslında dün akşam da Beşiktaş’ın rakibi sarı lacivertlilerdi, ama bu sefer 14 değil, 11 kişi mücadele ediyorlardı. Hızlı, seri ve baskılı oynayan Leipzig karşısında, sadece tecrübesi ile değil,  Leipzig’in dinamizmine karşı gösterdiği doğru reaksiyon ile maçı kopardı siyah beyazlılar.  Geçtiğimiz yıllarda, Avrupa kupalarında elden kayıp giden maçların klişesi hep aynı cümlelerde vücut bulurdu. “ Oyunu tutamadık” İşte oyunu tutabilmek için, Pepe gibi, Babel gibi, Quaresma gibi Medel gibi tecrübeler gerekiyor. Her platformda futbolun entellerinin bahsettiği “Futbol aklı” var ya hani. İşte futbol aklı tam da dün akşam Vodafone Park’a yansıyan görüntüydü. 

Şimdi soru şu.. Avrupa kupaları ve turnuvalar baz alındığında elit takımlar arasına çok rahat giren Porto’yu, sırf içlerindeki siyah beyaz nefret yüzünden itibarsızlaştıranlar, Monaco maçına kadar bu sefer de “Aslında Leipzig yaşlı takım” diyecekler mi? Ya da artık bu çocukların hakkını teslim ederler mi?


ŞAFAK MALATYA 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI