Yemen Ekşioğlu'nun Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama

Beşiktaş ve Türk spor camiasının sevilen ismi yemen Ekşioğlu geçtiğimiz pazar günü geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastenede tedavi altına alınmıştı.

Spor yazarı, Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu üyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu Yedek Üyelerinden Yemen Ekşioğlu’nun sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi. Ekşioğlu’nun durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Yemen Ekşioğlu’nun durumu ciddiyetini koruyor
Acıbadem Altunizade Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi ve spor yazarı Yemen Ekşioğlu’nun sağlık durumu ile ilgili şu bilgileri verdi:

“Sayın Yemen Ekşioğlu, 18 Şubat 2018, Pazar günü kalp krizi nedeniyle Acıbadem Altunizade Hastanesi Acil Servisi’ne getirilmiştir. Yapılan tıbbi değerlendirilmeler sonucu yoğun bakım servisine alınan hastamızın tedavi süreci devam etmekte ve sağlık durumu ciddiyetini korumaktadır”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI