Yeni nesil fantezi futbol oyunu; Fantazzie

Fantazzie'nun İstanbul'daki tanıtımı büyük ilgi gördü.

Dünyada milyonlarca sporseverin oynadığı fantezi futbolun Türkiye Süper Lig’teki tüm takımları kapsayan yeni oyunu Fantazzie geçtiğimiz akşam  Feriye’de spor dünyasına ve meraklılarına tanıtıldı.

Kullanıcıların her hafta kurdukları takımlardaki futbolcuların performanslarına göre puan toplaması esasına dayalı bir oyun olan Fantazzie’nin kurucu ortakları ve yatırımcıları arasında; Sporttz, NewGen Agency, WePlay Ventures, Mackolik, Alpaslan Ensari, Turgay Ozaner, Tufan Deriner, Barış Hocaoğlu, Yiğit Arslan, Acun Ilıcalı ve İsmail Oygur gibi önemli markalar ve isimler yer alıyor.

Tanıtım toplantısında söz alan Fantazzie Oyun Teknolojileri AŞ Genel Müdürü Özgür Gündoğan, Fantazzie hakkında detaylı bilgi verdi: “İstanbul Portföy öncülüğünde kurulan, spor ve medya alanlarında yatırımlar yapan Sporttz Spor Yatırımları AŞ’nin oyun sektörüne de girme kararı sonrası, sektördeki önemli yatırımcılarının da bu projeye kurucu olarak dahil olmasıyla birlikte 2022’nin ilk yarısında Fantazzie Oyun Teknolojileri AŞ hayata geçti. Oyun fikrimiz de tam bu noktada oluştu. Bir maç deneyimini yaşayan kesimler, maçın sadece sonucunu öğrenenden bütün hafta boyunca bu maçın heyecanını yaşayana kadar çok geniş bir yelpazede bulunuyorlar.

Spor sektörünü genişletmek isteyen bizler, hem bu yelpazenin büyümesini hem de bu yelpazede yer alan kesimlerin mümkün olduğu kadar bu deneyimi daha yoğun hissetmelerini isteriz. Sadece maç skorunu takip etmesinler, maçı da izlesinler, sonrasındaki programları da izlesinler, mümkünse maça gitsinler, forma alarak takımlarını desteklesinler, maç öncesi günlerde de maç haberleriyle ilgilenerek bu deneyimi çok daha yoğun yaşasınlar istiyoruz. Sektörü ancak bu şekilde büyütebilir ve sürdürülebilir güçlü bir spor ekonomisi oluşturabiliriz.

Üç Takım Kurma İmkânı

Oyun içindeki 100.000 soruluk Trivia oyunu ile Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeye aday Fantazzie’de futbolseverler soruları cevapladıkça Fangold kazanacaklar ve oyunun içerisinde takım mühendisliğine katkı sağlayacak boosterları kazandıkları Fangold’lar ile satın alabilecekler.

Her Hafta Eşit Kazanma Şansı

Sezon sonunda değil, her hafta kazanma şansı sunan oyunda her hafta son model bir Samsung telefon en çok puan kazanan kullanıcıya hediye edilecek. Sezon sonunda ise en yüksek puana ulaşan kullanıcı büyük ödülün sahibi olacak. Oyuncular sıralamada nerede olduklarını her an görebilecekler. Oyunda seviyeleri yükseldikçe ‘badge’ kazanacaklar. İlerleyen haftalarda oyunda yeni özellikler de açılacak.

Çok kısa zamanda Türkiye Süper Liginin ötesinde içerikleri de devreye sokmayı ve global pazarın önemli aktörleri arasında yer almayı planlayan Fantazzie, yabancı yatırımcılar için de fırsat sunmasıyla dikkat çekiyor. 

Fantazzie uygulamasını kullanıcılar App Store ve Google Play Store’dan indirebilir veya Fantazzie.com web sitesinden kayıt olarak oynayabilirler.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI