Yeni sportif direktörün ilk transferi

Beşiktaş'ın yeni sportifi direktörlüğü için imza atmaya hazırlanan Devin Özel ilk tranfserini gerçekleştiriyor. İşte detaylar (BJK Hbaer)

Beşiktaş'ın Yeni Transfer Hedefi: Mitchell Weiser

Beşiktaş, sportif direktör Devin Özek ile ekonomik şartlarda anlaşarak yeni transfer atağına geçiyor. Özek'in önerisiyle Siyah-Beyazlılar, Mitchell Weiser'i kadrolarına katmayı hedefliyor.

Weiser'in Profili

30 yaşındaki Mitchell Weiser, Werder Bremen ile olan sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olmasıyla dikkat çekiyor. Sağ bek pozisyonunun yanı sıra orta sahanın sağında ve sağ kanatta da görev alabilen deneyimli futbolcu, çok yönlü oyun tarzıyla öne çıkıyor.

Transferin Detayları

Özek'in Beşiktaş'a önerdiği Mitchell Weiser için olumlu bir görüş bildirilirken, transferin sezon sonunda gerçekleşmesi bekleniyor. Habere göre, Beşiktaş'ın savunma hattındaki mevcut durumu da transfer sürecinde belirleyici olacak.

Performans Değerlendirmesi

Bu sezon Bundesliga'da 27 maçta forma giyen Weiser, 3 gol atıp 7 asist yaparak takımına önemli katkılar sağladı. Beşiktaş, Weiser'in çok yönlü yeteneklerinden faydalanarak savunma ve hücum hattında daha fazla esneklik kazanmayı hedefliyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI