Yeni transfer kriz çıkarttı

Beşiktaş'ta yeni transfer kriz çıkarttı. O isim yüzünden Beşiktaş yönetimi ile Şenol Güneş'in ters düştüğü ortaya çıktı. İşte detaylar... (BJK Haber)

Beşiktaş'ta yeni transfer kriz çıkarttı. O isim yüzünden Beşiktaş yönetimi ile Şenol Güneş'in ters düştüğü ortaya çıktı. İşte detaylar... (BJK Haber)

Beşiktaş'ta yeni transfer krizi! Yönetimle Güneş'i ters düşürdü

Beşıktaş'ın Fransız ekibi Lens'ten kadrosuna kattığı ve 4 yıllık sözleşme imzaladığı Jean Onana, şu ana kadarki performansıyla beklentilerin altında kaldı. 23 yaşındaki Kamerunlu orta saha ile ilgili bir iddia ortaya atıldı.

ŞENOL GÜNEŞ, "GİTSİN" DEDİ 

Bu sezon şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş'in Süper Lig'de 2 maçta 2 dakika, Konferans Ligi'nde ise 4 maçta 108 dakika süre verdiği futbolcudan memnun olmadığı ve oyuncunun kiralanmasını talep ettiği gün yüzüne çıktı.

Takvim'de yer alan habere göre; Onana konusunu yönetimle de görüşen Güneş'e Siyah-Beyazlı kurmayların, "Onana'yı yeni transfer ettik. Taraftardan çok fazla tepki çekeriz" diyerek bu isteği reddettiği iddia edildi.

ŞANS BULMASI ÇOK ZOR

Beşiktaş teknik Direktörü Şenol Güneş, bonservisine 4 milyon Euro ödenen 1.89 boyundaki futbolcuyu takımın seviyesinde olmadığı için de ideal 11'de düşünmediği ortaya çıktı.

Doğru düzgün forma şansı bulamayan oyuncunun geleceği tartışma konusu olurken, yönetimin Onana'nın oynamasını beklediği de gelen haberler arasında yer aldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI