Yepyeni N'Sakala

Beşitaş'ın sol kanat oyuncusu Fabrice N'Sakala yeni saç modeliyle sosyal medyayı salladı.

http://www.ajansspor.comYeni saçlarıyla İstanbul’u turlayan oyuncu, sosyal medyada binlerce etkileşim aldı.

Binlerce takipçisi var

Beşiktaş'ta geçirdiği bir sezonun ardından yüz binlerce takipçi edinen Fabrice N'Sakala, takımın en çok takip edilen oyuncularından biri. Espritüel yapısı ve mizacıyla taraftarın gönlünde taht kuran futbolcu, son olarak saç stilini değiştirdi.


İlk golünü Beşiktaş'la attı

2017 yılından bu yana Türkiye'de kariyerini sürdüren N'Sakala, Süper Lig kariyerindeki ilk golünü Beşiktaş formasıyla attı. Kadıköy'de Beşiktaş'ın 4-3 üstünlüğüyle sona eren maçta, Kongolu oyuncu fileleri havalandırmıştı.

Beğenen kadar beğenmeyen de var

223 bin kişinin takip ettiği sosyal medya hesabından yeni saç stilini gönderen oyuncu, aldığı etkileşimin yanında eleştirilere de maruz kaldı. N'Sakala'nın yeni stilini öven taraftarlar kadar, eleştirenler de bir hayli fazla.


Sergen Yalçın'ın sigortası

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın Alanyaspor döneminden tanıdığı N'Sakala, geçtiğimiz sezon tam 35 kez Beşiktaş forması giydi. Genç Rıdvan Yılmaz'a tecrübesiyle fayda sağlayan oyuncu, Yalçın'ın vazgeçemediği oyunculardan biri.

Ajansspor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI