Yıldırım Demirören döneminde hangi takım kaç kupa kazandı?

Galatasaray taraftar grubu Yıldırım Demirören döneminde Beşiktaş'ın kupalar kazanma sayısının arttığını belirtiyor ama rakamlar bu iddiayı doğrulamıyor..

Beşiktaş taraftarlarının MHK Başkanı Yusuf Namoğlu’nun görevden ayrılması yönünde yaptığı kampanyaya Galatasaray taraftarlarının üzerine alınması sonrasında Yıldırım Demirören döneminde kim kaç kupa kazandı soruları gündeme geldi. Siyah-beyazlı taraftarlar Namoğlu’nun görevden ayrılması yönündeki kampanyasına Galatasaray taraftarı TFF Başkanı Yıldırım Demirören gitmeli ve Demirören döneminde Beşiktaş’ın kazandığı iki şampiyonluk hakkında şu iddialar öne sürüldü: “Elde ettikleri son 2 şampiyonluktan birini mevcut MHK Başkanı Namoğlu döneminde kazanan bu enteresan güruhun, kulüplerinin eski efsane başkanı Demirören’e sadece maddi değil aynı zamanda 2 tane de şampiyonluk borçlu olduğunu görmezden gelmeleri ise tam bir komedidir.”

Yıldırım Demirören döneminde kim Beşiktaş kaç, Galatasaray kaç kupa kazandı?

Yıldırım Demirören döneminde Galatasaray 18 kupanın 11’ini kazanırken Fenerbahçe 4, Beşiktaş ise 2 kupa kazandı. Yine Son 10 yılda Yusuf Namoğlu’nun görevde olduğu 5 sezonda Galatasaray’ın 4 şampiyonluğu var, Namoğlu’nun görevde olmadığı hiçbir sezonda Galatasaray’ın şampiyonluğu yok.

Galatasaray’ın Yusu Namoğlu ile şampiyonluk yaşadığı yıllar

-Namağlu 2011 yılında göreve geliyor. Galatasaray iki yıl üst üste şampiyon oluyor

-Namoğlu, 2014 yılında tekrar göreve geliyor. Galatasaray yine şampiyon

-Namoğlu, 2015’te istifa ediyor. Beşiktaş üst üste iki yıl şampiyon

-Namoğlu 2017’de geri geliyor. Galatasaray yine şampiyon

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI