Yıldız Futbolcular Devrede

Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler... Beşiktaş’ın son 10 resmi maçta 8 mağlubiyet alması sonrasında yönetim ve teknik ekibin ardından, takım içindeki yıldız futbolcular da devreye girdi.

Beşiktaş’ın son 10 resmi maçta 8 mağlubiyet alması sonrasında yönetim ve teknik ekibin ardından, takım içindeki yıldız futbolcular da devreye girdi. Dün Ümraniye’de bir araya gelen; Atiba, Pjanic, Teixeira, Ghezzal ve Vida, daha fazla sorumluluk alınması konusunda birleşti.

Süper Lig ’de yeni sezona güçlü kadrosuyla hem ligde hem de Avrupa’da başarı parolasıyla başlayan Siyah-Beyazlılar, bu planın çok uzağında bir görüntü içerisinde bulunuyor. Şampiyonlar Ligi’nde 4’te ‘0’ çeken ve Süper Lig’de de son Alanyaspor mağlubiyeti sonrasında zirveden iyice uzaklaşan Kartal, son 9 resmi maçında 8 mağlubiyet alarak taraftarını üzmüştü. Takımdaki kötü gidişatı düzeltmek için yönetim ve teknik ekibin çalışmaları sürerken, bir hamle de takımın yıldızlarından geldi.

Ajax’la yeni bir sayfa...

Dün Nevzat Demir Tesisleri’ndeki idman sonrasında bir araya gelen kaptan Atiba Hutchinson, Miralem Pjanic, Alex Teixeira, Rachid Ghezzal ve Domagoj Vida’nın takımın gidişatıyla ilgili durum değerlendirmesi yaptığı öğrenildi. Oyuncuların, daha fazla sorumluluk alınması konusunda ortak fikir birliğine vardığı ve Ajax maçından itibaren bambaşka bir takım görüntüsünde olacaklarına dair birbirlerine söz verdi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI