Yılın Derneği

2016 yılına damga vuran Beşiktaş derneği

YILIN DERNEĞİ: Karadeniz Ereğii Beşiktaş Taraftarları Derneği  

Bitip bitmeyen enerjileriyle Türkiye'nin en önde gelen sosyal sorumluluk projelerine imza atan Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği tabii b yılda zirvede yer aldı. Fenerbahçeli dostumuz Uğuralp Dikici'nin onlar içi söylediği gibi; " Ereğli'de Beşiktaşlılara çok özel bir statü kazandırdılar''

Biliyoruz birçok yönetici ve tabela derneği onlardan fazla haz almıyorlar. Ama onlar kimseye aldırmadan, her türlü engellemeye hiçe sayarak Beşiktaş için Beşiktaş'ın daha çok sevilmesi için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyorlar. 

Karadeniz Ereğli Beşiktaşlılar derneği yine yılın derneği  ödülünü kazanırken; 

Birçok kez lösemili çocukları, yaşlılar yurduna ziyaretlerde bulundular. Piknik, kahvaltı, İstanbul'a maç organizasyonalarında hep önde oldular. Kızılay için rekor kan bağışı, bu yılda sünnet şöleni, 1903 ağaç dikme, 1903 aşure, çocuklara 1903 kitap dağıtımı yaptılar. 

Anneler gününde Ereğli sokaklarında  güller dağıtıp anaları gülümseten de onlardı. 

Beşiktaş'ta birçok dernek var. Birçokları yandaşlıkta, oy pazarlığı yaparken onlar Beşiktaş'ı sevdirmekle uğraştılar. 

Teşekkürler Karadeniz Ereğli Beşiktaş taraftarları Derneği... 








EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI