Yok böyle bir prim!

Beşiktaş'ta Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmanın coşkusu yaşanırken, takıma bir müjde de Başkan Hasan Arat'tan geldi.

Beşiktaş’ta Türkiye Kupası'nın kazanılmasının ardından Başkan Hasan Arat, Siyah-Beyazlı takıma 1 milyon Dolar (32 milyon TL) prim dağıttı. Siyah-beyazlı ekibin sevinci ikiye katlandı.

Beşiktaş'a dev kupa primi!

Beşiktaş'ta Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmanın coşkusu yaşanırken, takıma bir müjde de Başkan Hasan Arat'tan geldi. Arat, kupanın hediyesi olarak takıma toplam 1 milyon Dolar (32 milyon TL) prim dağıttı. Böylece siyah-beyazlı ekibin sevinci ikiye katlandı.

Yönetim toplanıyor 

Beşiktaş yönetimi bugün bir araya gelecek. Toplantıda ana gündem maddesinin teknik direktör konusu olduğu bildirildi. Kartal'da İkinci Başkan Hüseyin Yücel'in açıkladığı Jose Mourinho dışında hoca adayları arasında Sergen Yalçın, Şenol Güneş ve Nuri Şahin de yer alıyor. Portekizli teknik adamın, Trabzonspor ile oynanan kupa finalini izlediği öğrenildi.

Sabah 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI