Yok, Yok, Yok!

Kartalhaber yazarı Nedim Güngör yazdı...

Yok, Yok, Yok!

Geçmiş yönetimin har vurup harman savurduğu maaşlar yüzünden transfer yapamadığını söyleyen yönetimle beraber, takımda görmek istenmeyen oyunculardan medet ummaya çalışan Sergen Yalçın, belkide rahat alınacak üç puanı bıraktı.

Sağ bek yok,

Forvet yok,

Adem var ama yok,

Lens lütfen olmasın,

Boyd olsa ne olur olmasa ne olur,

Nsakala ve Welinton için diyecek söz yok,

Para yok,

Limit yok,

Üç puan yok,

Yok,

Yok,

Yok!

Lens için maaş düşürmesi beklenirken ve neredeyse sahibinden.com'da satılığa çıkarılacakken oyuna alınmasının izahi yok!

Boyd, gol de atsa bu takımda yeri yok!

Larin golde var, oyunda yok.

Parselasyonla çıkılan yolda kaliteyi çöpe atan bir yönetimin ardından çözüm üretemeyen bir anlayışın devamında saha kenarının da Trabzonspor galibiyetinde kafasını bırakması da çabası...

Beşiktaş'ın transfere değil transferlere ihtiyacı var. 

Yönetim, içerideki transferlerle ilgili söylentileri ortadan kaldırmalı. Aksi halde ne kadar iyi oynarlarsa oynasınlar Wellinton ve Nsakala gibi rüyasında Beşiktaş forması göremeyecek oyunculara muhtaç kalır!

Nedim Güngör 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI