Yoksa Beni Salak Sandıkları İçin mi? Büyük Tepki

Beşiktaş'ta Yönetim, kendisine yakın kongre üyelerine Fenerbahçe derbisini localardan seyrettirmesi büyük tartışma yarattı.

Beşiktaş'ta Yönetim, kendisine yakın kongre üyelerine Fenerbahçe derbisini localardan seyrettirmesi büyük tartışma yarattı. 

Beşiktaşlı taraftarlara yasak olan maçı Çebi'ye oy deposu 3.000 bine yakın kongre üyesinin izlemesi dikkat çekti. 

Loca sahipleri maça gidemezken locaların kongre üyeleri ve amigolara tahsis edilmesi büyük tepkiye neden oldu. 

Süper Lig‘de Beşiktaş’ın 1-1 biten Fenerbahçe derbisinde tribünlere yandaş dernek yöneticilerinin ve üyelerinin alınması tepki doğurdu.

Beşiktaş'ın Vodafone Park‘ta 1-1 biten Fenerbahçe karşılaşmasında Ahmet Nur Çebi ve yönetimi kendilerine yakın dernek yöneticilerini ve üyelerini tribünlere alınca ortalık karıştı. Beşiktaş Başkanı Çebi’nin de sık sık fotoğraf çektirdiği dernek üye ve taraftarlarının sosyal medya hesaplarından bol bol fotoğraf paylaştığı görülürken bazı kongre üyelerinin alkollü fotoğraflarını sosyal medya hesaplarında paylaşması dikkat çekti. 

Beşiktaş‘tan milyon liralar ödeyerek loca alan Beşiktaşlı iş insanları ise bu duruma tepki göstererek “Biz milyon liralar ödedik loca aldık. Kulübümüze katkı olsun diye yaptık. O kadar para vermemize rağmen hiç bir zaman başkanı yada yöneticileri arayıp mağduruz demedik. Ödemelerimizi de tıkır tıkır yaptık. Salgın başladığından bu yana localarımızda maç izleyemedik ama Beşiktaşlı yöneticiler kendi bindirilmiş kıtalarını oluşturmak için o dernek yöneticisi bu dernek üyesi localara alıyorlar. Sadece onlarda alınmıyor arkadaş çevreleri de alınıyor. Bizleri de bir kere yönetimden arayıp ‘Sizler mağdur oldunuz. Beşiktaş’a da milyonlar verdiniz. Sizleri bir maçta ağırlayalım’ diyen yok” şeklinde görüş bildirdiler.


Maç öncesi kavga

Beşiktaş’ın Vodafone Park’ta oynadığı derbi karşılaşmasına yönetime yakın bir çok dernek yöneticisi ve üyesi alınırken, localara alınan taraftarlar arasında kavga yaşandı. Alkolünde etkisi ile bir birine giren bazı Beşiktaşlılara ise sosyal medya da tepki gösterildi.

En büyük tepki eski yöneticiden geldi

Siyah Beyazlıların eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu da bu duruma tepki verirken sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Eğer bu doğruysa mesela ben neden locama maç izlemeye gidemiyorum. Başkan gelip sarılmaz diye mi? Bu stadı yapan Fikret Orman ile beraber olduğum için mi? Yoksa beni salak sandıkları için mi? Bir hatırlatma yapayım, ben salak değilim ilk maça da locama geleceğim. Orası Beşiktaş Tribünü, Babanızın malı değil, bindiğiniz araba gibi” ifadesini kullandı. 


Loca sahipleri rahatsız

Beşiktaş’ta loca sahibi olan bir çok iş insanının bu durumu protesto ettiği ve yönetime tepkilerini dile getirdiği iddia edilirken Beşiktaş’ın hür ve bağımsız üyelerinin yeni bindirilmiş kıtalar oluşturulmasına tepki gösterdiği gelen bilgiler arasında. Konuyla ilgili konuşan bir genel kurul üyesi “Yönetimin niye 5268 davasına karşı çıktığı anlaşıldı. Yönetimde kendi bindirilmiş kıtalarını yaratma peşindeymiş. Yönetime gelmeden önce 5268 ihraç edilsin diye twitler atanlar şimdi kendi 5268’lerini oluşturuyor. Bu Beşiktaş’ta yeni bir bölünmeye yol açacak. Yol yakınken yönetim bu hatadan dönmelidir.” sözlerini söyledi.

SBhaber.com

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI