Yönetim Kararını Değiştirdi... İşte Fenerbahçe Derbisi Primi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile maaş konusunun takımı olumsuz etkilemeyeceğini ve Fenerbahçe derbisi için prim belirlemediklerini vurgulamıştı.

Süper Lig'de bu hafta oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi, Beşiktaş Yönetimi'nden flaş bir hamle geldi. Daha önce bu kritik maç için prim belirlenmediğini açıklayan siyah-beyazlı kulübün yönetimi bu kararından vazgeçtiği öğrenildi. İşte belirlenen prim miktarı ve detaylar...

Süper Lig'in 10. haftası dev bir derbi mücadelesine sahne olacak. Başakşehir galibiyetiyle moral bulan Beşiktaş, ezeli rakibi Fenerbahçe'ye konuk olacak. 

Kadıköy'de oynanacak kritik mücadele öncesi Beşiktaş, topladığı 13 puanla 7. sırada bulunuyor. Siyah-beyazlı ekip zirve yarışına ortak olmak için sahaya 3 puan parolasıyla çıkacak.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile maaş konusunun takımı olumsuz etkilemeyeceğini ve Fenerbahçe derbisi için prim belirlemediklerini vurgulamıştı. 

Fotomaç'ın haberine göre, Fenerbahçe derbisinin yüksek önemde olduğunu göz önünde bulunduran siyah-beyazlı yönetimden flaş bir hamle geldi. Sabah'ta yer alan habere göre Beşiktaş, dev randevu için özel prim kararı aldı.

Normal galibiyetlere 25 bin TL prim uygulaması yapan siyah-beyazlı yönetimin, bu rakamı iki katına çıkarması bekleniyor.

Beşiktaş Başkanı Çebi'nin karşılaşma öncesi takımın iki aylık maaşları ile ilgili ödeme planı yaptığı kaydedildi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI