Yönetim Onlara Kafayı Taktı

Beşiktaş Yönetimi'nin, pandemi döneminde sporcu ve çalışanlarına veremediği hak edişlerinin bir daha asla ödenmemek üzere silindiği iddiaları ortalığı karıştırdı…

Beşiktaş Yönetimi'nin, pandemi döneminde sporcu ve çalışanlarına veremediği hak edişlerinin bir daha asla ödenmemek üzere silindiği iddiaları ortalığı karıştırdı…

BEŞİKTAŞ YİNE MAHKEMELİK OLACAK

Duydukmu.com'un haberine göre, başta amatör şube sporcular ve personele toplamda 10-12 ay arasında ödenmesi gereken maaşların, idareciler tarafından alınan ani bir kararla üzerinin çizildiği öğrenildi. Yaklaşık 1 yıl süresince maaş alamayan ve başta kredi / kredi kartı ve bireysel borçlanmalarla zorlu pandemi zamanı atlatmaya çalışan personelden birçok kişinin, haklarını mahkeme yolu ile arayacağı gelen bilgiler arasında.

YÖNETİM 2 KAT FAZLA TAZMİNAT ÖDEMEK ZORUNDA KALABİLİR

Başta sözleşmeleri geçtiğimiz son eren sporcular olmak üzere, zor durumda kalan çalışanlarında içerisinde olduğu birçok kişinin BJK ile yollarını ayırarak hak edişlerini mahkeme kanalı ile arayacağı öğrenildi. Bu durumda, Beşiktaş’ın yasal faizlerle birlikte 2 kat daha fazla tazminat ödemek zorunda kalacağı ve gecikmeli de olsa söz konusu personelin paralarını ödemek zorunda kalacağı gelen bilgiler arasında.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI