Ze Luis İçin Flaş Transfer Açıklaması

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan ve Portekiz Ligi ekiplerinden FC Porto'da forma giyen Ze Luis ile ilgili avukatı Jose Fouto, önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan ve Portekiz Ligi ekiplerinden FC Porto'da forma giyen Ze Luis ile ilgili avukatı Jose Fouto, önemli açıklamalarda bulundu. Fouto, Beşiktaş ile transfer görüşme yaptıklarını itiraf etti. 

Radyspor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Fouto, "Beşiktaş'ın onu tranfser etmek istiyor. Ama tek ilgilenen kulüp Beşiktaş değil ve Avrupa'nın başka takımları da oyuncuyla ilgileniyor. Asya'dan da teklifler var" dedi.

Ze Luis, gönlü Porto'da

Ze Luis'in önceliğinin takımı Porto'da devam etmek olduğunu belirten Fouto, "Beşiktaş'ın oyuncuya ilgisi var. Ze Luis değerli bir oyuncu. Porto takımında çok maç oynadı ve çok da gol attı. Uzun vadeli bir sözleşmesi var. Geçen sezon Spartak Moskova'dan büyük paralar karşılığında transfer oldu. Elbette, Ze Luis'i transfer etmek istiyorlar ama oyuncunun önceliği Porto ile yola devam etmek. Porto'da sözleşmesini tamamlamak istiyor. Ama Porto yönetimi devam etmek istemezse biz de teklifleri değerlendiririz" şeklinde konuştu. 

"Beşiktaş'la görüştüm"

Beşiktaşlı bir yönetici ile görüştüklerini kaydeden Fouto, "Beşiktaş'ta bir yetkili ile görüştüm ama transfer müzakereden öteye geçmedi. Oyuncu ilk planda Porto'da devam etmek istiyor. Beşiktaş koşullarını sordu ve somut bir şey yok" açıklamasını yaptı. 

"Galatasaray, Ze Luis'i transfer etmek istemişti" 

"Galatasaray, Ze Luis'i transfer etmek istemişti"Spartak Moskova'da forma giyerken Galatasaray'ın Ze Luis'i transfer etmek istediğini söyleyen Fouto, "Ben avukatıyım, bu bilgi doğrudur. Spartak Moskova'da forma giyerken oyuncuyu Galatasaray transfer etmek istemişti ama bu transfer gerçekleşmemişti. Daha sonra Porto'ya transfer oldu. Ben diğer takımlarla doğrudan bir görüşme yapmadım. Beşiktaş ile de sadece konuştuk. Sonuç olarak oyuncu Porto'da mutlu ve ayrılmak istemiyor" diyerek sözlerini tamamladı. (Ajansspor)

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI