25.11.2025
Beşiktaş’ın Samsunspor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından Teknik Direktör Sergen Yalçın, eleştiri oklarının hedefindeki isim olan Tammy Abraham için radikal bir karar almaya hazırlanıyor. Sahaya ilk 11’de çıkan İngiliz futbolcu, karşılaşmada rakip kaleye yalnızca bir şut gönderebildi ve yaptığı basit top kayıpları nedeniyle tepki topladı.
Abraham, maçın 70. dakikasında yerini Jota Silva’ya bırakırken, Vodafone Park tribünlerinden ıslık sesleri yükseldi. Son dört maçta yalnızca bir gol atabilen 28 yaşındaki futbolcunun kredisi teknik heyet nezdinde ciddi biçimde azaldı.
Edinilen bilgilere göre Sergen Yalçın, hafta sonu oynanacak Karagümrük maçında Tammy Abraham’ı yedek kulübesine çekmeyi planlıyor. Siyah-beyazlı teknik adamın santrforda El Bilal Toure’ye, sol kanatta ise Jota Silva’ya görev vermesi bekleniyor.
Beşiktaş, Abraham’ı sezon başında satın alma opsiyonuyla birlikte Roma’dan kiralamıştı. Roma’ya 2 milyon euro kiralama bedeli ödeyen siyah-beyazlılar, sezon sonunda 13 milyon euro karşılığında oyuncunun bonservisini almak zorunda kalacak.

.jpeg)
.png)
.png)
.png)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpeg)
.jpg)


.png)
.jpg)
.png)
.jpeg)
.jpg)
.jpeg)
.png)