Siz Hepiniz Beşiktaş Tek!

TFF, medya, MHK derken kendi yönetiminin yaptıkları da eklenince neye uğradığını şaşıran siyah beyazlılarda bir de üstüne antrenör müsveddesi ile zaman kaybedilince camia yönetime rağmen ilaç olarak kendi evladı Rıza Çalımbay'ı takımın başına getirdi.

Hem eksikler hem de formsuzluklar ve en önemlisi yetersiz oyuncuların boşluğunda Atom Karınca'dan çok şey beklememek gerekirdi ama kilit sözü yine kendisi söylemişti " Bizim galibiyet serisi olustirmamiz gerekiyor!"

İşte bu yüzden iyi oyundan ziyade galibiyet önemliydi. Bu yüzden Basaksehir karşısındaki üç puan psikolojik olarak çok büyük etki oluşturacaktı.

Bahtiyar'ın yüzünün dağılmasına bile kayıtsız kalan ve pişkin bir şekilde maçı yönetmeye devam eden hakemin maçı katletmesi artık bize normal geliyor çünkü, başı boş bırakılmış bir takıma herkes yükleniyor.

Ghezzal ile yola çıkılmaması gerekir diye defalarca uyarmamıza rağmen bu oyuncu üzerinden takım kuran futbol aklı bir kez daha Beşiktaş'ın geleceği ile oynadı.

Rebic için bu maç kıstas alınmamalı. Ne kadar da iyi oynasa uzun süre oynamayan bir oyuncu olduğunu unutmamak gerekir.

Milli ara Beşiktaş'a çok yarayacak ama takımın genel görüntüsüne bakıldığında sene başı kampı hiç iyi geçmemiş ki kondisyon çok kötü. Milli arada ve devre arasında bunun giderilmesi de mümkün değil. Rıza Hocanın işi çok zor.

Beşiktaş'ta seçim süreci bir an önce bitip gerekli aksiyonlar alınmalı. Yılları heba eden bir yönetimden sonra gelenlerin işi kolay değil.

Beşiktaş'ın işi hem sahada hem masada tarihinde hiç bu kadar zor olmamıştı.

Buna emeği geçenleri sevgisizlikle ve kötü bir şekilde anıyorum!...

Nedim Güngör 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI