''Hüseyin Yücel'e sıra gelmedi mi?''

Kaan Şakul'dan Dikilitaş Projesi çıkışı! ''Yöneticilere ödeme yapıldı, Hüseyin Yücel'e ödeme yapıldı mı?''

03 Temmuz 2026

Beşiktaş eski yöneticisi Kaan Şakul, Dikilitaş Projesi gelirlerinin kullanımına ilişkin Denetim Kurulu raporunu sert sözlerle eleştirdi. Şakul, yönetim kuruluna ve Denetim Kurulu'na dikkat çeken sorular yöneltti.

Kaan Şakul'dan Dikilitaş Projesi çıkışı! "Yöneticilere ödeme yapıldı, Hüseyin Yücel'e ödeme yapıldı mı?"

Beşiktaş eski yöneticisi Kaan Şakul, Denetim Kurulu raporunun ardından yaptığı açıklamalarla kulübün mali gündemine ilişkin önemli iddialarda bulundu. Dikilitaş Projesi'nden elde edilen ilk gelirin kullanım şeklinin Genel Kurul kararına aykırı olduğunu öne süren Şakul, Denetim Kurulu'nun raporuna da sert eleştiriler yöneltti.

"Genel Kurul kararına aykırı hareket edildi" iddiası

Kaan Şakul, Genel Kurul'da Dikilitaş Projesi'ne verilen onayın belirli şartlara bağlandığını savundu. Şakul'a göre söz konusu gelirlerin yalnızca banka kredilerinin kapatılması amacıyla kullanılabileceği karara bağlanmasına rağmen Denetim Kurulu raporunda bu hususa yer verilmedi.

Şakul, Denetim Kurulu'nun raporunda işlemlerin Genel Kurul kararına aykırı olduğunun açık şekilde belirtilmediğini ileri sürerek, bunun ciddi soru işaretleri doğurduğunu ifade etti.

Denetim Kurulu'na sert eleştiri

Açıklamasında Denetim Kurulu'nun görevini yerine getirmediğini iddia eden Şakul, raporda yer alan bazı değerlendirmelerin Genel Kurul kararlarıyla çeliştiğini savundu.

Şakul, özellikle raporda Dikilitaş Projesi'nden gelecek kaynağın bir kısmının güncel ihtiyaçlar için kullanılabileceğine ilişkin değerlendirmeyi eleştirerek, bunun Genel Kurul iradesine aykırı olduğunu öne sürdü.

"İlk ödeme yöneticilere mi yapıldı?"

Kaan Şakul'un en dikkat çeken açıklamalarından biri ise proje gelirlerinin kullanım sırasına ilişkin oldu.

Şakul, Denetim Kurulu raporuna atıfta bulunarak ilk gelirle yönetim kurulu üyelerine olan alacakların ödendiğinin anlaşıldığını öne sürdü ve bu durumu eleştirdi.

Hüseyin Yücel sorusu dikkat çekti

Açıklamasının sonunda eski başkan Hüseyin Yücel'e de gönderme yapan Şakul, şu soruyu yöneltti:

"Tek merak ettiğim husus; Hüseyin Yücel'e de ödeme yaptınız mı? Yoksa ona sıra gelmedi mi?"

Bu ifadeler sosyal medyada kısa sürede geniş yankı uyandırdı.

Beşiktaş'tan resmi açıklama bekleniyor

Kaan Şakul'un açıklamalarının ardından gözler Beşiktaş yönetimine çevrildi.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI