Beşiktaş, sezonun ilk hazırlık maçında St. Pölten ile karşılaşacak
🦅 10 Temmuz 2025 Perşembe
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Beşiktaş, 2025-26 sezonundaki ilk hazırlık maçında bugün TSİ 20.00’de Avusturya temsilcisi St. Pölten ile karşı karşıya gelecek.
Antrenmanlar tüm hızıyla sürüyor
Beşiktaş, Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjaer yönetiminde kamp çalışmalarını sürdürüyor. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, bugünkü antrenman basına kapalı şekilde gerçekleştirildi ve yaklaşık 30 dakika sürdü.
Çalışmalar iki grup halinde başlarken, ilk olarak yenilenme ve esneme hareketleri yapıldı. Ardından kuvvet ve koordinasyon çalışmaları ile devam eden antrenman, havuzda yapılan uygulamalarla tamamlandı.
Yeni hazırlık maçı öncesi son idman TSİ 11.00'de
Beşiktaş, yarın TSİ 11.00’de yapacağı son antrenmanın ardından, saat 20.00’de St. Pölten ile hazırlık maçına çıkacak. Mücadele Beşiktaş’ın sezon öncesi form durumu açısından önemli bir test olacak.
BEŞİKTAŞ - ST. PÖLTEN MAÇI HANGİ KANALDA?
10 Temmuz Perşembe günü Sankt Pölten şehrindeki NV Arena'da oynanacak müsabaka Türkiye saati ile (TSİ) 20.00'de başlayacak. Beşiktaş - St. Pölten maçı HT Spor ekranlarından naklen yayımlanacak.
EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR youtube kanalımıza abone olun