Derbinin hakemi belli gibi!

Beşiktaş - Galatasaray derbisini hangi hakem yönetecek? MHK’nın tercihi ortaya çıktı

04 Mart 2026

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında futbolseverlerin gözü Dolmabahçe’de oynanacak dev derbiye çevrildi. Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak kritik mücadele öncesi en çok merak edilen konulardan biri de hakem ataması oldu.

Karşılaşmanın hangi hakem tarafından yönetileceğine dair dikkat çeken bir iddia gündeme geldi.

Derbi için Mehmet Türkmen iddiası

Gazeteci Onur Yıldız’ın aktardığı bilgilere göre; 7 Mart Cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak mücadelede düdüğü Mehmet Türkmen çalacak.

Kariyerinde son dönemde hızlı bir yükseliş yakalayan Mehmet Türkmen’in, bu ölçekte bir derbide ilk kez görev alacak olması dikkat çekiyor. Dolmabahçe atmosferinde vereceği kararlar, hem şampiyonluk yarışını hem de kamuoyundaki hakem tartışmalarını doğrudan etkileyebilir.

Alternatif isim: Yasin Kol

Hakem atamasıyla ilgili bir diğer iddiaya göre ise Merkez Hakem Kurulu’nun alternatif olarak değerlendirdiği isimlerden biri Yasin Kol.

Resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması beklenirken, atamanın kamuoyunda geniş yankı uyandırması öngörülüyor.

İlk yarıdaki derbi 1-1 bitmişti

Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşma 1-1’lik eşitlikle sona ermişti. Bu kez Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak mücadele, zirve yarışında kritik rol oynayacak.





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI