Yeni Yönetimde Kaan Şakul sürprizi

Beşiktaş'ın yeni yönetimi açıklandı. Samet Aybaba'nın ağır eleştirilerde bulunduğu yönetici Kaan Şakul, Başkan Hüseyin Yücel'den sonra en yetkili kişi oldu.

Beşiktaş'ın yeni yönetimi açıklandı. Samet Aybaba'nın ağır eleştirilerde bulunduğu yönetici Kaan Şakul, Başkan Hüseyin Yücel'den sonra en yetkili kişi oldu. 

Beşiktaş'ta Yeni Yönetim Açıklandı! Kaan Şakul Sürprizi
Hasan Arat’ın istifasının ardından Beşiktaş’ın yeni yönetim kurulu, Hüseyin Yücel başkanlığında resmi olarak duyuruldu. Yönetimdeki dikkat çekici isimlerden biri ise Genel Sekreter Kaan Şakul oldu.

Hüseyin Yücel’in Başkanlığı Onaylandı
İkinci Başkan Hüseyin Yücel, Beşiktaş’ın yeni başkanı olarak göreve başlarken, yönetimde Genel Sekreter Kaan Şakul’un en yetkili ikinci isim olarak yer alması kamuoyunda sürpriz olarak değerlendirildi.
Samet Aybaba’nın geçmiş dönemde yaptığı açıklamaların ardından eleştiri oklarının hedefinde olan Kaan Şakul’un, görevine devam edip etmeyeceği merak konusu.

Beşiktaş Camiasında Meraklı Bekleyiş
Kaan Şakul’un görevde kalıp kalmayacağı, önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Beşiktaşlı taraftarlar ve camia, kulüpteki gelişmeleri yakından takip ediyor. Yeni yönetimin yapacağı hamleler, siyah-beyazlı ekibin geleceği için kritik önem taşıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI