Ankaragücü - Beşiktaş canlı izle

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finalinde Ankaragücü İle Karşılaşacak

Ankaragücü Beşiktaş canlı yayın linki için tıklayın... 

Ankaragücü - Beşiktaş canlı izle 

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçı, yarın saat 20.30’da Eryaman Stadyumu’nda ATV'den canlı yayınlanacak.

Beşiktaş, zorlu bir sezonun ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda kalan tek hedefiyle yoluna devam ediyor. Siyah-Beyazlılar, yarı finalde Ankaragücü ile eşleşti ve ilk maçlarını deplasmanda oynayacak.

İki takım daha önce kupada 15 kez karşı karşıya gelirken, Beşiktaş 9, Ankaragücü ise 3 kez kazandı. Beşiktaş'ın kupadaki gol sayısı 17 iken, Ankaragücü 11 gol kaydetti.

Bu sezon kupaya 5. turdan katılan Beşiktaş, Eyüpspor ve Antalyaspor'u eledikten sonra çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Konyaspor'u geçerek yarı finale adını yazdırdı. Ankaragücü ise Fenerbahçe'yi eleyerek yarı finale çıktı.

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy, Serkan Emrecan Terzi, Onur Bulut, Bakhtiyor Zainutdinov ve Tayfur Bingöl sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayacak.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçı, yarın saat 20.30’da Eryaman Stadyumu’nda ATV'den canlı yayınlanacak. Rövanş mücadelesi ise 7 Mayıs’ta Tüpraş Stadyumu’nda gerçekleşecek. Ankaragücü-Beşiktaş maçını Ümit Öztürk yönetecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI