Arat'tan, Mourinho uyarısı

Beşiktaş, teknik direktör arayışlarını sürdürürken, Jose Mourinho ile yapılan görüşmelerin yankıları sürüyor.

Beşiktaş’ta Mourinho Gündemi ve Türkiye Kupası Finali Öncesi Konsantrasyon

Beşiktaş, teknik direktör arayışlarını sürdürürken, Jose Mourinho ile yapılan görüşmelerin yankıları sürüyor. İkinci Başkan Hüseyin Yücel’in, Portekizli teknik direktörle temas kurduklarını ve olumlu geri dönüş aldıklarını açıklaması, Beşiktaş camiasında büyük heyecan yarattı. Ancak bu durumun, Trabzonspor ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası finali öncesi takımın konsantrasyonunu olumsuz etkileyebileceği endişesi de doğdu.


Başkan Hasan Arat’tan "Sadece Maça Odaklanın" Uyarısı

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, takımın Trabzonspor ile yapacağı final karşılaşmasına odaklanmasını sağlamak için, yönetim kurulu üyelerine ve teknik ekibe önemli uyarılarda bulundu. Arat, yönetimden ve teknik ekipten, maç bitimine kadar teknik direktör konusunun açılmamasını istedi.


Samet Aybaba ve Necip Uysal Görüşmesi

Teknik direktör Samet Aybaba, kaptan Necip Uysal ile bire bir görüşme gerçekleştirerek, takımın sadece Trabzonspor maçına odaklanmasını sağlamak için çaba harcadı. Aybaba, tüm oyunculardan tesislerde sadece final maçını konuşmalarını ve teknik direktör veya transfer konularına girmemelerini istedi.


Asbaşkan Onur Göçmez’in Taraftara Çağrısı

Asbaşkan Onur Göçmez, sosyal medya üzerinden taraftarlara seslenerek, “Beşiktaş için verdiğimiz bu mücadelede herkesi bir olmaya ve kupaya odaklanmaya davet ediyorum” dedi. Göçmez’in açıklamaları, camianın dikkatini final maçına yönlendirmek amacıyla yapıldı.


Yönetimden Müthiş Prim Vaadi

Ankaragücü ile oynanan yarı finalin ardından takıma 7 milyon TL prim veren Beşiktaş Yönetimi, Trabzonspor ile oynanacak final maçı için daha büyük bir prim vaadinde bulunmayı planlıyor. Başkan Hasan Arat ve yönetim kurulu üyeleri, karşılaşma öncesinde takımla bir araya gelerek, bu prim miktarını açıklayacak.


Razvan Lucescu’nun Beşiktaş’a Açık Kapısı

Beşiktaş’la adı anılan hocalardan biri olan Razvan Lucescu, PAOK’tan ayrılmanın kolay olmayacağını belirtti. Rumen basınına konuşan Lucescu, “PAOK serüvenine son vermek isteyip istemediğimi bilmiyorum. Şu ana kadar hiçbir takımla görüşmedim. Beni isteyen herkesin önce kulübümle konuşması gerekiyor” dedi. Beşiktaş, Lucescu’yu takımın başına getirmek için PAOK’a 2 milyon Euro tazminat ödemek zorunda kalacak.

Ogün Şahinoğlu-Sabah 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI