''Başardığımız için mutluyum!''

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Beşiktaş, MKE Ankaragücü'nü konuk etti. Karşılaşmayı 1-0 kazanan Beşiktaş, kupada finale yükseldi.

Beşiktaş Kupada Finale Yükseldi: Oyuncular Açıklama Yaptı

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Beşiktaş, MKE Ankaragücü'nü konuk etti. Karşılaşmayı 1-0 kazanan Beşiktaş, kupada finale yükseldi. Maçın ardından Beşiktaş oyuncuları Salih Uçan, Mert Günok ve Ernest Muçi açıklamalarda bulundu.

"Bataklıkta çicek açacak"

Salih Uçan, taraftarın inanılmaz destek verdiğini belirterek, "Son bir adım kaldı. Geçen demiştim bu sezonu kupayla kapatırsak; 'Bataklıkta çiçek açmasına benzeyecek' Maçta bir sakatlık yaşadım ama ciddi bir şey değil." dedi.

"Her şey bitmedi!"

Kaleci Mert Günok ise, "Bu sene taraftarımızı ligde bir hayli üzdük. Bugün takım çok iyi mücadele etti. Finale kaldığımız için mutluyuz ama henüz bir şey bitmedi. Kupayı kazanmak istiyoruz. Takım olarak iyi bir mücadele ettik." açıklamasında bulundu.

"Başardığımız için mutluyum"

Galibiyet golünü atan Ernest Muçi ise, "Taraftarımız bize büyük güç verdi. Kazandığımız için çok mutluyuz. Sezonu kurtarma niteliğinde önemli bir maç oynadık. Takıma iyi adapte olduğumu söyleyebilirim. Başkanımız da soyunma odasına geldi ve bizim kadar mutluydu. Kulübümüz için bunu başardığımızdan dolayı mutluyum." ifadelerini kullandı.


Bu sonuçla Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda finale yükselerek bir adım daha atmış oldu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI