Belözoğlu: Lağım çukuru

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Beşiktaş ile oynanan Türkiye Kupası yarı final ilk maçı sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

Belözoğlu, oyuncularıyla gurur duyduğunu belirterek, net bir üstünlük kurduklarını söyledi ve finale çıkmayı umduklarını dile getirdi. Ancak bu sezon istedikleri skorları alamadıklarını ve fazla beraberlik yaşadıklarını ifade etti. 

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Beşiktaş karşısında iyi bir oyun oynamalarına rağmen istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi. 

Emre Belözoğlu: "Bizi üzen bir sonuç oluştu"

Beşiktaş karşısında üstün bir oyun sergilediklerini belirten Emre Belözoğlu, "Öncelikle bütün arkadaşlarımla, kardeşlerimle gurur duyuyorum. Bugün Beşiktaş'a net bir üstünlük kuran bir oyuncu grubum vardı. Bu oyuncu grubununun daha iyi yerleri hak ettiğini düşünüyorum. Beraberlikler çok fazla. Bu beraberliklerin hepsinde kazanılacak oyunlar vardı bugünkü gibi. Bugünkü oyunun galibi biz, sonucunda bizi üzen bir sonuç oluştu. Lige döneceğiz ve sonrasında bizim için sezonun finali diyebileceğimiz bir maç oynayacağız. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

"UMARIM BÖYLE BİR SORUN YAŞAMAZ"

Maçın ikinci yarısında sakatlanan ve oyundan çıkan Olimpiu Morutan'la ilgiliyse Emre Belözoğlu şunları söyledi, "Umarım Morutan'ın bir şeyi yoktur. İnşallah bizimle çalışmaya devam eder. Şu anda birazda tendonu hissetiğini belirtti doktor. Tendonda bir kopma varsa 6 ayı bulacak bir sorun çıkabilir. Çok iyi bir insan ve futbolcu. Umarım böyle bir sorun yaşamaz."

SOSYAL MEDYANIN BENİM İÇİN BİR ANLAMI YOK!

"Sosyal medyanın benim için hiçbir anlamı yok"

Alexis Flips'in performansının sosyal medyada eleştirilmesini değerlendiren Belözoğlu, "Sosyal medyanın benim için hiçbir anlamı yok. Gerçek olduğunu düşünmüyorum. Hiçbir karşılığı olmadan bir lağım çukuru olduğunu düşünüyorum sosyal medyanın. Aleks bugün elinden geleni yapmaya çalıştı. Ben bir oyuncu transfer ederken ondan bir performans bekleyerek ediyorum. Bugün performansında eleştirilecek bir şey bulamıyorum. Benim adıma sosyal medyanın hiçbir karşılığı yok. Bizim ailemize küfür edecekler, biz şikayetçi olduğumuzda bize yalvaracaklar, yok öyle bir dünya! Bu ülkede bu düzelmedikten sonra benim oyuncum ve ben mücadele etmek zorundayız. Sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI