Beşiktaş büyük tehlike atlattı... Maç ertelendi

Beşiktaş Erkek Voleybol Takımı, türbülansa girdi

Beşiktaş Erkek Voleybol Takımı, Efeler Ligi'nin 20. haftasında 13 Mart Pazartesi günü Tokat Belediye Plevne'yle oynayacağı maç için bu şehre giderken büyük bir tehlike atlattı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan bugün saat 13.40'ta kalkan siyah-beyazlı takımı taşıyan uçak hava muhalefeti nedeniyle Tokat Havalimanı'na inemediği ve tekrar İstanbul'a döndüğü belirtildi.

Beşiktaş Kulübü Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karacan, yaptığı açıklamada, uçağın türbülansa girdiğini ve Tokat'a inemediğini belirterek, takımın İstanbul'a geri geldiğini ifade etti.

Karacan, Türkiye Voleybol Federasyonunun yarın oynanması gereken maçı yaşanan olay yüzünden 14 Mart Salı gününe aldığını kaydetti. Siyah-beyazlı takım bugün otobüsle Tokat'a hareket edecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI