Beşiktaş'a İtalyan teknik adam

Fernando Santos ile yollarını ayıran Süper Lig takımlarından Beşiktaş, teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.

Fernando Santos ile yollarını ayıran Süper Lig takımlarından Beşiktaş, teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlılar, bir İtalyan hocayla görüşme yapıyor.

Beşiktaş'a İtalyan teknik adam! Sözleşme ve maaş...

Teknik Direktör Fernando Santos ile yollarını ayıran ve Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü'nü 2-0 mağlup ederek moral bulan Beşiktaş, hoca arayışlarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlı yönetim, bir İtalyan teknik adamla görüştüğü iddia ediliyor. İşte detaylar...


Fernando Santos ile yolların ayrılmasının ardından takımı sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe'ye emanet eden Beşiktaş'ın, ilk olarak Giovanni van Bronckhorst ile görüştüğü iddia edilmişti.

"Giovanni van Bronckhorst ile görüşüyor"

Konuyla ilgili Radyospor'a bir açıklama yapan Beşiktaş'ın eski yönetim kurulu üyesi Erol Kaynar, "Yönetim şu anda Giovanni van Bronckhorst ile görüşüyor. Bence doğru bir isim. Bir kere çok tecrübeli bir teknik adam. Futbolculuk dönemi de çok iyi. Tabii ki Türk futboluna uyum sağlaması çok önemli. Yönetim bu konuda hassasiyetle çalışıyor" ifadelerini kullanmıştı.


Maurizio Sarri de listede

Fotomaç'ta yer alan habere göre ise, listesinde yerli-yabancı birçok ismin yer aldığı Beşiktaş'ta, İkinci Başkan Hüseyin Yücel'in Maurizio Sarri ile randevulaştığı ve görüşmenin Floransa'da olacağı bildirildi.

Maaş ve transfer bütçesi

Yücel, öncelikli olarak İtalyan teknik adam Sarri'yi Beşiktaş'a gelme konusunda ikna etmeye çalışacak. Sonraki aşama maaş ve transfer bütçesi olacak.

Yücel, Castelfranco Piandisco'da yapılacak görüşmede Sarri'ye Beşiktaş'ı neden çalıştırması gerektiğini, kendisini nelerin beklediğini anlatacak. Yücel bu görüşmede Sarri'den onay alırsa menajeri ile görüşmeler başlayacak. Rakamlar ve bütçeler o zaman konuşulmaya başlanacak.


Lazio kariyeri

Maurizio Sarri, son olarak İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Lazio'yu çalıştırıyordu. 13 Mart 2024 tarihinde Lazio'daki görevinden ayrılan 65 yaşındaki çalıştırıcı, görev aldığı 137 maçta 65 galibiyet, 30 beraberlik ve 42 mağlubiyetle 225 puan topladı ve maç başına da 1.64 puan ortalaması yakaladı.


Çalıştırdığı takımlar

Başarılı antrenör kariyerinde Juventus, Chelsea, Napoli, Empoli, Sorrento, Alessandria, Grosseto, Perugia, Verona, Avellino, Arezzo, Pescara, Sangiovannese, Sansovino ve Tegoleto gibi takımları çalıştırdı.

2 kupa kaldırdı

Sarri, Juventus ile 1 lig şampiyonluğu, Chelsea ile ise 1 Avrupa Ligi şampiyonluğu sevinci yaşadı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI