Beşiktaş'ın 11'i netleşti

Beşiktaş, Türkiye Kupası Final Maçında Çift Forvetle Çıkıyor

Cenk Tosun-Vincent Aboubakar İkilisi İleri Uçta

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor ile karşılaşacak ve hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Teknik direktör Serdar Topraktepe, bu önemli maç için özel bir taktik hazırladı. Topraktepe, Cenk Tosun ve Vincent Aboubakar ikilisini ileri uçta oynatmayı planlıyor. Bu ikili, Beşiktaş’ın gol yollarındaki en önemli silahları olacak.


Gedson Hücuma Yönelik Oynayacak

Serdar Topraktepe, Gedson Fernandes’i hücuma yönelik bir rolde kullanmayı planlıyor. Gedson’un yaratıcılığı ve hızı, Beşiktaş’ın hücum organizasyonlarında önemli bir rol oynayacak. Ayrıca Rachid Ghezzal ve Muci de Topraktepe’nin joker oyuncuları olarak sahada olacak.


Teknik Direktör Topraktepe’nin Açıklamaları

Topraktepe, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bu maçı kazanarak Avrupa Ligi’ne gitmeyi garantilemek ve son hafta Kasımpaşa maçına rahat çıkmak istiyoruz. Hatayspor karşısında iki kez yenik duruma düşmemize karşın puan alarak karakterimizi ortaya koyduk. Olimpiyat Stadı’ndan galip ayrılacağımıza inanıyorum.”


Beşiktaş’ın Hedefi Avrupa Ligi

Beşiktaş, Türkiye Kupası finalini kazanarak Avrupa Ligi'ne katılma hakkını elde etmeyi hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda teknik direktör Serdar Topraktepe, Trabzonspor karşısında galibiyet için en güçlü kadrosunu sahaya sürecek. Beşiktaş taraftarları, Olimpiyat Stadı’nda oynanacak final maçında takımlarının galibiyetine inanıyor ve büyük bir heyecanla bu maçı bekliyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI