Beşiktaş'ın ilk transferi Arjantin'den

Transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş'ta Maurizio Sarri Görüşmesi Ertelendi: İşte Sebepleri ve Futbolcuların Ortak Özelliği


Beşiktaş'ta İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, 65 yaşındaki İtalyan teknik adam Maurizio Sarri ile yapacakları görüşmeyi beklerken, bir erteleme yaşandı. Ancak bu durumu sorun etmeyen Yücel'in mantıklı bulduğu bir sebebi var. Milan'ın Paulo Fonseca ile temas kurması ve diğer İngiliz kulüplerinin Sarri'yle ilgilenmeleri, Beşiktaş için bir avantaj olarak görülüyor.


Yücel, büyük bütçeli takımların görüşme sürecini tamamlamasının ardından Sarri ile kendi şartlarında daha rahat bir görüşme yapacaklarını düşünüyor. Bu nedenle erteleme konusunu sorun etmiyorlar.

Ayrıca, Sarri'nin Beşiktaş'ta buluşacağı yer hakkında bir detay da Il Messaggero gazetesinden geldi: Lazio'nun oyuncuları Alessio Romagnoli ve Mateo Guendouzi ile tekrar bir araya gelmekle ilgilendikleri belirtiliyor.


Beşiktaş'ın hedefindeki futbolcuların ilginç bir ortak özelliği de ortaya çıktı. Özellikle 29 yaşındaki Alessio Romagnoli'nin uzun boylu sol stoper olması, Beşiktaş'ın transfer politikasının bir yansıması gibi görünüyor. Bu bağlamda, Nicolas Valentini ve Zaid Romero gibi isimlerle ilgilenmeleri dikkat çekiyor.

Fotospor 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI