Erman Toroğlu: Şenol Güneş'in ipini çektiler

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, Beşiktaş'ta Şenol Güneş döneminin sona erdiğini iddia etti

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Gaziantepspor - Beşiktaş mücadelesinin devre arasında yine flaş açıklamalar yaptı.

İşte Erman Toroğlu'nun çarpıcı sözleri; 

Beşiktaş, 3 yapana kadar rahat bırakmaz, çünkü 3 olduğunda rahatlayacaklar ve baskıyı bırakacaklar.

Zaten belli Beşiktaş artık şampiyon ama Bursa'ya hayırlı işler olacak galiba. İki maçta normal biterse Bursaspor düşer, beraberlik de yetmiyor ve küme düşerler gibi geliyor.

Otobüsün kapısını açıp, futbolcuları dövdüren idareciler kimlerse, Bursaspor'u onlar küme düşürdü. Bu kişiler camiayı arkadan hançerlediler.

Holiganları kimler kullandı, bu şerefsizliği yapanlar Bursaspor'u küme düşürdüler. Sen ahlaksızlara futbolcuları dövdürüyorsun, şerefsizlik yapıyorsun ve bu takım küme düşüyor.

Bursalı futbolcular zavallı, taraftarlar o kapıyı açan yöneticilere kızsınlar.

Bazı hocalar var, takımın düşeceğini anlayınca kaçıyorlar. Bence artık Bursaspor düştü, hayırlı işler.

Babel'den karizma akıyor, bir de Quaresma'ya bakıyorum çok fark var. Ben Babel'i tutarım Quaresma'yı satarım.

Şenol Güneş'in kalıp kalmayacağını bilmiyoruz, ona göre durumlar belli olacak.

Türk spor basınına Beşiktaş hakim, Fikret Orman şuan Aziz Yıldırım'ın girdiği işlere giriyor, onu geçti artık.

Başakşehir, dün 6 futbolcusunu oynatmadı, onlarda biliyor bu iş bitti onlarda artık kupayı düşünüyor.

Beşiktaş köküne kadar haketti ama seneye böyle olmayacak. Seneye baktığımda Beşiktaş pek şey gözükmüyor. Seneye işleri hiç kolay değil.

Basının içinde Beşiktaş'ın etkinliği inanılmaz arttı, bu konuda Aziz Yıldırım suçlanıyordu ama Fikret Orman daha fazlasını yaptı bu artık ters teper. Seneye Beşiktaş bunun neticesini görür. Artık kimse Beşiktaş'ın şampiyon olmasını istemiyor, bunu Fikret Orman'da söyledi!

Şenol Güneş'in 3. lük madalyası var, benim hocam en iyi hoca diyeceksin ve hak ettiği parayı vereceksin. Beşiktaş 2 sezondur şampiyon oluyor ve tribünler ona tezahürat yapıyor. Peki tribünler neden Beşiktaş tribünleri neden büyük başkan Fikret Orman diye bağırmıyor?

Neden tribünler Fikret Orman'a tezahürat yapmıyorlar?

Beşiktaş yönetimi, futbolcuyu değerini büyütüp satıyor, Galatasaray yönetimi ise futbolcunun değerini küçültüyor. En güzel örnek Podolski diyebiliriz.

İşte Şenol Güneş'in açıklamalarını gördünüz, gidebilirim diyorum. Bana küfür eden yalakalar, paralı askerler, ahlaksızlar!

Bekleyin görün, Şenol Güneş kalacak mı gidecek mi? Belli olacak az sabredin. Şenol Güneş köprüden önce son çıkışta, çok yakında karar verecek. Kalacak mı gidecek mi belli olacak!

Fikret Orman, Şenol Güneş'in arkasından artık sallamasın, kaprislerinden bıktık falan dedikten sonra, medyanın karşısına çıkıp bize sallamasın. Fikret, sen yoktun ben vardım, ben bu işin dibinden geldim.

Buradan bazılarına sesleniyorum, paralı askerlik yapmayı bırakın, kimseyi korumayın, bana saldıracağınıza araştırın gazetecilik yapın.

Bundan sonra Şenol Güneş Beşiktaş ile devam etmez, artık iş bence zor. Mitrovic'i kaça aldı menajerlerle iş yaptı, peki ne oldu?

Bu saatten sonra Şenol Güneş Fikret Orman'la çalışır mı? O iş çok zor, hani %100 kalıyordu. Fikret Orman şimdi çıldırıyordur. Daha Şenol Güneş her şeyi de söylemiyor, kapıyı vurarak gitmek istemiyor, aralık bırakıp gider.

Hani Şenol Güneş %100 kalıyordu soriyrum! Ne oldi?

Beşiktaş, taraftarı Şenol Güneş'i seviyor ona tezahüratlar yapıyor. Ama Fikret Orman'ı sevmiyorlar, ona tezahürat yaptıklarını göremezsiniz.   Bundan sonra Fikret Orman'ın işi çok zor.

Fikret Orman, kendi menajerlerinin istediği bir hocayı getirebilir, şimdilik bu kadar konuşayım yani bunu buraya bırakayım. 

Futbolcularla yönetimin toplantısında neler konuşuldu? Ben merak ediyorum sadece, acaba diyorum o konuşmalardan ne çıktı ne çıkacak!

Yöneticilerin şikayeti var, biz futbolcularla ilgilenemiyoruz, futbolcularla foto bile çekilemiyoruz, ama Şenol Güneş'in yakınları istediğini yapabiliyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI