Fenerbahçe-Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'in heyecan dolu 34. haftasında Fenerbahçe ve Beşiktaş, nefes kesen bir mücadeleye sahne olacak.

Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisi Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?  

Trendyol Süper Lig'in heyecan dolu 34. haftasında Fenerbahçe ve Beşiktaş, nefes kesen bir mücadeleye sahne olacak. Lider Galatasaray'ı yakalama umuduyla sahaya çıkacak olan Fenerbahçe, üç puanı hedefliyor. Beşiktaş ise Serdar Topraktepe yönetiminde çıkış arıyor.

Sezonun kapanmasına sayılı günler kala, Fenerbahçe'nin taraftarları umutlu. Galatasaray'ın 4 puan gerisinde olan sarı-lacivertliler, liderle aradaki farkı kapatma peşinde. Beşiktaş ise kupadaki Ankaragücü beraberliğini unutup, derbiye kilitlenmiş durumda.

Beşiktaş'ta 4 eksik 

Beşiktaş'ta sakatlıkları nedeniyle Serkan Emrecan Terzi, Bakhtiyor Zainutdinov, Tayfur Bingöl ve Demir Ege Tıknaz derbide oynayamayacak. 

Fenerbahçe'de sakatlığı devam eden Oosterwolde forma giyemeyecek. Ancak bu, moralleri bozmaya yetmiyor. Sarı-lacivertliler, ligdeki 7 maçlık galibiyet serisinin ardından Sivasspor beraberliğini telafi etmeye kararlı.

Fenerbahçe-Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? 

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi, Ülker Stadyumu'nda Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma, beIN Sports 1'den canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş ise Fernando Santos'un ayrılığının ardından Serdar Topraktepe yönetiminde çıkış arıyor. Siyah-beyazlılar, bu sezon derbilerde galibiyet elde edemedi ve taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Ancak Beşiktaş'ın hedefi net: Fenerbahçe karşısında üç puan almak.

Sarı-lacivertlilerde kart sınırında olan Edin Dzeko, Dusan Tadic ve diğerleri, derbide kart görmeleri durumunda Konya deplasmanında takımlarını yalnız bırakacaklar. Beşiktaş'ta ise Semih Kılıçsoy'un performansı merakla bekleniyor.

NTV Spor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI