Yeni Projeler
Kartal Haber

Akatlar'da operasyon

Beşiktaş'ın başarılı yöneticisi Şeref Yalçın Akatlar'da operasyona başladı

Yalçın'dan operasyon
Geçtiğimiz hafta sonu Efes Pilsen karsisinda alinan yenilginin ardından düğmeye basan Şeref Yalçın öncelikle Akatlar Spor Kompleksi'nde ofis düzenlemelerini ve ofis eksikliklerinin giderilmesi için düğmeye bastı.

Yeni genel menajeri açıkladı
Basketbol takımına tecrübeli bir ismin ağabeylik yapmasının şart olduğunu belirten Şeref Yalçın bu kişinin de Hasan Bozkurter olması gerektiğini belirtti. Yalçın, "Biz genç oyunculardan kurulu iyi bir ekibiz. Hasan Bozkurter de bu takımın içinde önemli görevler üstlenmeli.Eğer o menajerlik görevinde yer alsaydı Chetmen'ın doping olayının yanısıra Baxter'in teknik kadroyla olan sorunları yaşanmazdı. Her şeyden önce hesaba katmadığımız maglubiyetler almazdik" dedi.

Sonuna kadar Bıyıktay
Burak Bıktay'ın Beşiktaş'ın öz evladı olduğunu vurgulayan Şeref Yalçın "Burak Bıyıktay büyük cesaretle takımımızda önemli görevler üstleniyor. Bıyıktay'ın yaptığı hizmetler için teşekkür ederim" yorumunu yaptı.

Final oynayacağız
Efes Pilsen ve Fenerbahçe'ye karşı müthiş bir mücadele verdiklerini belirten Şeref Yalçın, "Onların bütçeleri bizim yaklaşık 10 katımız olabilir ama biz final oynaayacağımıza inanıyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. Yeter ki taraftarımız maçlarımıza gelsin ve bizi desteklesin" ifadesini kullandı.
Bu Haberi Beğendiyeseniz Beğen Butonuna Tıklayınız!
24710 Defa Okundu






ANKET
Beşiktaş transfer yapmalı mı?

Evet, transfer yapılmalı
Hayır, gerek yok
Kararsızım

galeri video

Tüm dvd film fırsatları için tıklayın !

DİĞER HABERLER
YAZARLAR

2000 - 2011 KartalHaber
Tasarım ve Yazılım KaripNetwork
Gizlilik Bildirimi - iddaa -