Kartal Haber

SIVOK'TAN İMZA AÇIKLAMASI

Beşiktaş’ta kalmak istediğini belirten Çek stoper “CSKA ve Napoli’nin benimle ilgilendiği doğru. Ama 15 Şubat’a kadar Beşiktaş’ı bekleyeceğim imza olmazsa başımın çaresine bakacağım” dedi

SIVOK'TAN İMZA AÇIKLAMASI

Beşiktaş’ta prensipte el sıkışılmasına rağmen yönetimin hala imza attırmadığı Tomas Sivok, HABERTÜRK’e konuştu.

Sezon sonu sözleşmesi biten ve bir çok kulüpten teklif alan Çek futbolcu, Beşiktaş’ta kalmak istediğini ancak yönetimden gerekli adımın hala gelmemesine üzüldüğünü belirterek “Ailem ve ben İstanbul’da ve Beşiktaş’ta çok mutluyuz. Hiçbir yere gitme niyetimiz yok. Uçuk rakamlar istemiyorum. Yönetim ile parasal konularda da anlaştım. Neden hala sözleşme imzalamıyorlar anlamış değilim” dedi.

‘BİRAZ DAHA BEKLEYECEĞİM’
Özellikle Rusya’nın CSKA Moskova ile İtalya’nın Napoli ekiplerinin kendisiyle ilgilendiğini doğrulayan Sivok, “Bu kulüpler beni takip ediyor. Bonservisim elinde olacağı için şartları da uygun, ama ben gitmeye çok sıcak değilim. Beşiktaş’ı bekliyorum. Bunu söylerken amacım kulüpten daha fazla para koparmak değil. Kurallar gereği şu an başka bir kulübe imza atabilirim ama yapmayacağım. Ancak 15 Şubat’a kadar bekleyeceğim. Bir ses çıkmazsa ben profesyonelim başımın çaresine bakarım” diye konuştu.

HTSPOR / Kartal YİĞİT 

Bu Haberi Beğendiyeseniz Beğen Butonuna Tıklayınız!
30287 Defa Okundu






ANKET
Beşiktaş'ın kötü gidişinde en büyük pay kimin?

Yıldırım Demirören ve yönetimi
Fikret Orman ve yönetimi
Futbolcular
Carvalhal
Tayfur Havutçu
Taraftar
Diğer faktörler

galeri video
DİĞER HABERLER
YAZARLAR

2000 - 2012 KartalHaber
Tasarım ve Yazılım KaripNetwork
Gizlilik Bildirimi - iddaa